Patarimai

Patarimai, kaip atsakyti į klausimus, kaip siūti suknelę? Kaip pasirinkti medžiagą ar audinį muštynėms, suknelės modeliui? Kokia medžiaga tinka paltui, suknelei ir kt.

Trendy weselne 2024: Najnowsze inspiracje

today
remove_red_eye 2149 Peržiūros

Kaip pasirinkti audinį pamušalui?

Pamušalas yra labai svarbus drabužių elementas, nors dažnai nepakankamai įvertinamas, ir, priešingai nei atrodo, audinio pasirinkimas pamušalui yra labai svarbus. Gerai parinkta medžiaga gali padaryti stebuklus su drabužiais. Pamušalas yra audinio sluoksnis, naudojamas drabužio vidui užbaigti. Dažnai tai yra atskira medžiaga, kuri yra siuvama per visą drabužio paviršių. Pamušalai apsaugo drabužį nuo nusidėvėjimo, užtikrina patogumą dėvint ir apsaugo nuo spalvos pasikeitimo. Yra įvairių tipų pamušalai, tokie kaip: poliesteris, šilkas, medvilnė arba satinas.

today
remove_red_eye 14842 Peržiūros

Ką dėvėti vestuvėms? Tendencijos 2023 m

Kokios tendencijos vyraus vestuvėse 2023 metais? Ką dėvėti vestuvėms? Šiuos klausimus užduoda visi, kurie artimiausiu metu vestuvių priėmime planuoja išprotėti iki aušros.

today
remove_red_eye 17428 Peržiūros

Vestuvinių suknelių medžiagos

Vestuvinės suknelės pasirinkimas yra vienas iš svarbiausių pasiruošimo šiai svarbiai dienai elementų. Nuotakos ieško tinkamo kirpimo, kirpimo ar spalvos, kad atrodytų nuostabiai ir, svarbiausia, jaustųsi patogiai ir lengvai. Kaip paaiškėja, čia svarbų vaidmenį vaidina ir vestuvinės suknelės medžiaga. Kokį audinį pasirinkti? Mes ateiname padėti.

today
remove_red_eye 15714 Peržiūros

Karščiausios mados tendencijos 2023 m. pavasario-vasaros sezonui

Naujausias sezonas kupinas puikaus klasikinių tendencijų sugrįžimo. Ką atneš audiniai 2023-ieji ir kokios bus naujausios mados tendencijos? Šiame straipsnyje mes paruošėme madingų audinių ir tendencijų apžvalgą 2023 metams tiesiai iš pasaulio takų. Džinsinis audinys, ažūrinės suknelės, gėlių atspaudai ar kutai – tai tik dalis būsimų tendencijų.

today
remove_red_eye 15575 Peržiūros

Ką daryti su likusiomis medžiagomis?

Renkantis audinį, skirtą siūti savo svajonių aprangą, visada turėtumėte apskaičiuoti audinio kiekį, reikalingą tam tikram daiktui siūti. Tačiau, nepaisant tiksliausių skaičiavimų, baigus projektą visada lieka iškarpų. Ką daryti su likusiomis medžiagomis? Mes primygtinai rekomenduojame jų neišmesti, nes jie gali būti naudojami daugeliui įdomių dalykų.

today
remove_red_eye 12372 Peržiūros

Poliesterio privalumai

Drabužių pramonė labai nori naudoti poliesterį drabužių gamyboje. Vieni jo mėgsta, kiti jo nekenčia. Kas yra poliesteris ir kokie jo privalumai? Sintetinės medžiagos naudojamos ne tik sportiniams drabužiams, bet ir apatiniams drabužiams, palaidinėms, striukėms ir vakarinėms suknelėms gaminti. Ką reikėtų žinoti apie poliesterį, kuris turi labai platų pritaikymo spektrą?

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 8458 Peržiūros

Madingi dizainai 2022 m. pavasario-vasaros sezonui

Šiame straipsnyje rasite informacijos apie svarbiausias artėjančio sezono tendencijas, susijusias su spalvomis ir raštais.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 7061 Peržiūros

Kaip prižiūrėti nėrinių audinius?

Nėriniai yra graži medžiaga, o iš jų pagaminti daiktai tikrai traukia akį. Mūsų parduotuvėje turime didžiulį aukštos kokybės itališkų nėrinių pasirinkimą. Norint išlaikyti tinkamą kokybę, nėriniai reikalauja ypatingos priežiūros. Tačiau ar žinote, kaip plauti ir prižiūrėti nėrinius, kad jie ilgą laiką išlaikytų savo ypatingą išvaizdą?

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 6863 Peržiūros

Siuvimas mašina visiems! Sužinokite, kaip pradėti

Ar kada pagalvojote, kad būtų gerai išmokti siūti? Jei norite sužinoti, kaip atrodo siuvimas žingsnis po žingsnio ir ar tai yra kažkas sunkaus, būtinai perskaitykite mūsų straipsnį. Kiek kartų norėjote sutrumpinti suknelę ar pasiūti pleistrą ant marškinėlių, bet negalėjote? Kiekvienu atveju reikėjo nunešti drabužius pas siuvėją ir palaukti kelias dienas, kol jie bus paruošti. Todėl gera idėja išmokti siūti ant mašinos, kurios dėka tokias situacijas galite susitvarkyti patys. Šis naudingas įgūdis užtikrins, kad jūsų laisvalaikis būtų naudojamas maloniai. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai įsigyti siuvimo mašiną ir audinius, ir viskas!

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 9960 Peržiūros
Pakrovimo...