Karščiausios mados tendencijos 2023 m. pavasario-vasaros sezonui

Naujausias sezonas kupinas puikių klasikinių tendencijų sugrįžimų.  Ką atneš audiniai 2023-ieji ir kokios bus naujausios mados tendencijos? Šiame straipsnyje mes paruošėme madingų audinių ir tendencijų apžvalgą 2023 metams tiesiai iš pasaulio takų. Džinsinis audinys, ažūrinės suknelės, gėlių atspaudai ar kutai – tai tik dalis būsimų tendencijų.

Antikvarinės suknelės

 

Ilga tekanti suknelė, jausmingi raukiniai aplink juosmenį ir pečius bei natūralios spalvos yra puikus senovės deivės verto stiliaus receptas. Šį sezoną dizaineriai praturtino savo dizainą prašmatniais gaubtais ir asimetrija. Šio stiliaus suknelės tinka skirtingoms figūroms. Minkšti medžiagos priedai leidžia lengvai užmaskuoti ar pridėti tūrio konkrečioms figūros dalims - pagal jūsų pasirinkimą ir poreikius. Medžiagos, puikiai tinkančios tokių kūrinių siuvimui, bus: šifonas ir šilkas.

 

Suknelės su iškirpimais 

 

2023 m. pavasario-vasaros sezonas neapsieina be madingų iškarpų. Ypač kokteilinėse suknelėse - mini ar midi. Ateinantį sezoną ypatingo dėmesio nusipelno paprasti, juodi drabužiai. Jų minimalistinis charakteris išpjovą paverčia dėmesio centru. Nesvarbu, ar iškirpimai atskleidžia iškirptę, ar juosmenį, papuošalų aksesuarai iškirptoje srityje bus puiki idėja padidinti efektą. Galanterijos aksesuarai iš mūsų audinių parduotuvės gali būti reikalingi.

Apatinio trikotažo suknelės

 

Tai reiškia, kad permatomos medžiagos, sluoksniuotos viena ant kitos - užtikrinant stiliaus subtilumą. Kai rašome apie apatinio trikotažo sukneles, turime omenyje: sukneles su korsetais, šiek tiek oversized sukneles su paprastu kirpimu 20-ojo dešimtmečio stiliaus ir tipiškas apatinio trikotažo sukneles. Šiai tendencijai skirtas medžiagas kviečiame į nėrinių kategoriją mūsų audinių parduotuvėje. Šilkas, minkštas tiulis ar šifonas taip pat puikiai tiks

3D gėlės

 

Gėlių atspaudai yra neatsiejamas pavasario-vasaros sezono elementas. Tačiau ateinantį sezoną gėlės užima trečią dimensiją. Tokios dekoracijos yra gėlės, siuvamos į vakarines sukneles. Jie puikiai puošia tiek suknelės apačią, tiek korsetą. Dar viena naujovė – visi madingiausi 2023 metų pavasario-vasaros sezono gėlių kūriniai yra skirti didelėms išvykoms. Mūsų pasiūlyme rasite vakarinių audinių su 3D gėlėmis – jų netrūko.

Fringingas 

Ne tik boho! Kutai gali būti itin stilingi, elegantiški ir jausmingi. Kutai, pagaminti iš šiek tiek blizgančių verpalų, yra ypač madingi. 2023 m. pavasario-vasaros sezoną pakraščiai labiausiai mėgsta moterų garderobo klasikos kompaniją. Sijonai su pakraščiais turėtų būti derinami su baltais marškiniais su apykakle, oversized švarkais arba odine striuke. Kutai vis dar yra veiksmingos vakarinės aprangos receptas, ypač blizgučių kompanijoje. Atsižvelgiant į vyraujančią tendenciją, verta lažintis dėl minimalistinio kirpimo, kad pakraščiai vaidintų pagrindinį vaidmenį stiliuje. Peržiūrėkite mūsų pakraščių audinius čia.

Ruffles

 

Maivymasis yra romantikos dvelksmas 2023 m. pavasario-vasaros sezonui. Niekas taip neprideda žavesio, kaip judančios lengvų medžiagų kaskados. Todėl apsirūpinkite tiulio suknelėmis, pagamintomis tik iš maivymosi ir įspūdingų, didelių maivymosi ant mini ir maxi sijonų, remdamiesi ispanų kultūra. Tiulį galite rasti mūsų internetinėje parduotuvėje skirtuke Tiulis ir tinklelis.

Blizgučiai

 

2023 m. Pavasario-vasaros sezono metu blizgučiai įsibėgėja. Žinoma, yra daug galimybių: nuo blizgančių suknelių su dirželiais, midi kirpimų iki moteriškų kostiumų blizgančiame leidime. Taip pat yra visiška laisvė  blizgučių spalvose. Ant takų pasirodė santūrūs smėlio spalvos, klasikiniai juodi ir intensyvūs fuksijos, vario ir kobalto atspalviai - kuriuos galite rasti mūsų svetainėje blizgučių ir karoliukų kategorijoje.

Negabaritiniai švarkai

 

Negabaritinių kostiumų populiarumas  pavertė juos neatsiejama klasikinės kapsulės spintos dalimi. 2023 m. pavasario-vasaros tendencijose moteriški kostiumai ir toliau išsiskiria dideliais švarkais su, atrodytų, "per plačiomis" pečių linijomis ir panašiai atviromis kelnėmis aukštu liemeniu. Tai tiesiog siuvimas, kurį privalote turėti savo spintoje. Mūsų pasiūlyme rasite tobulus kostiumų audinius švarkui, pritaikytus jūsų svajonėms.

Ažūrinės suknelės

 

Romantiškus nėrinius pakeitė rankomis austi boho stiliaus audiniai. Tai reiškia, kad drabužiai – tiesiog pagaminti šventėms. Dizaineriai reklamuoja tiek įspūdingus vakaro modelius, tiek kasdienius gabalus boho estetikos mėgėjams. Elegantišką šios tendencijos drabužių charakterį užtikrina ribota spalvų paletė: balta, juoda, dramblio kaulo, ecru ir visi rudos spalvos atspalviai, t.y. visos spalvos, kurios gražiai pabrėš vasaros įdegį.

 

O ar turite mėgstamą 2023 m. pavasario-vasaros sezono tendenciją?

Linkime sėkmingo apsipirkimo! 

 

Komentarai ()

Pakrovimo...