Kaip prižiūrėti nėrinių audinius?

Nėriniai yra graži medžiaga, o iš jų pagaminti daiktai tikrai traukia akį. Mūsų parduotuvėje turime didžiulį aukštos kokybės itališkų nėrinių pasirinkimą. Norint išlaikyti tinkamą kokybę, nėriniai reikalauja ypatingos priežiūros. Tačiau ar žinote, kaip plauti ir prižiūrėti nėrinius, kad jie ilgą laiką išlaikytų savo ypatingą išvaizdą?

Nėriniai yra ažūriniai austi siūlai, kurie kartu sudaro tam tikrą modelį. Jų gamyboje naudojami įvairūs siūlai, tačiau dažniausiai jie yra medvilnė arba linas. Tradiciškai jie nerti arba adata.

Įprasto skalbimo mašina metu siūlai gali būti lengvai pažeisti: suplyšti, patrinti ar pakeisti spalvą. Tačiau jei nuspręsite skalbti nėrinių aprangą skalbimo mašinoje, turėtumėte ją sudėti į specialų maišelį. Skalbimui turėtų būti naudojami tik švelnūs plovikliai. Skalbdami rankomis, į vandenį galite įpilti šiek tiek borakso, kuris minkština vandenį ir švelniai balina medžiagą. Po plovimo nėrinių negalima atsukti. Švelniai išspauskite vandens perteklių ir pakabinkite, kol jis visiškai išdžius.

Taip pat svarbu, kaip laikote nėriniuotus drabužius, kad jų nepažeistumėte. Geriausia juos laikyti atokiau nuo daiktų, kurie gali užkliūti, sugadinti modelį ar jį sugadinti.

Komentarai ()

Pakrovimo...