Tobuli audiniai vasarai!

Ar jums įdomu, kaip apsirengti vasarą? Na, reikia ne "kaip", o "į ką" – nes svarbiausia yra tinkamų audinių tipų pasirinkimas. Jūs nežinote, kokias medžiagas naudoti? Nesijaudinkite, mes esame čia, kad padėtume! Pateikiame jums reitingą, į kurį įtraukėme geriausius audinius vasarai - puikiai tinka dėvėti karštu oru.

Kodėl gera vasaros medžiaga yra tokia svarbi?

Vartotojų informuotumas apie mūsų dėvimų medžiagų ir drabužių kokybę nuolat auga. Be abejo, tai yra labai teigiama tendencija! Internete galite rasti daugybę vadovų, kokių audinių vengti ir kurie padės susidoroti su aukšta temperatūra. Taip pat yra daug specializuotų leidinių, apibūdinančių atskirų rinkoje esančių medžiagų savybes.

Verta žinoti, kad žaliavos sudėtis turėtų būti lemiamas veiksnys renkantis audinius vasarai. Svarbiausias dalykas renkantis vasaros audinius yra jų lengvumas ir kvėpavimas, kurie garantuoja aukštą komfortą dėvėti iš jų pagamintus drabužius.

Geriausi audiniai vasarai

Tinkama medžiaga vasarai yra svarbi ir verta prisiminti! Malonumas dėvėti vasarinius drabužius neabejotinai padidėja, kai juose jaučiamės gerai – būtent taip galite jaustis dengdami kūną erdviais ir odai draugiškais audiniais. Mūsų drabužiai neturėtų mūsų slegti, ypač karštu oru.

Medvilnė

Medvilnė universaliai veiks didžiąją metų dalį, bet ypač gerai vasarą, dėl savo higroskopinių savybių. Tai reiškia, kad medvilniniai audiniai puikiai sugeria drėgmę, kuri vasarą kaupiasi ant odos prakaito pavidalu. Medvilnė pasižymi geru oro pralaidumu ir ilgaamžiškumu – ji atspari priežiūros procedūroms ir lengvai lyginama.

Rekomenduojame platų medvilninių audinių pasirinkimą.

Linai

Lininiai audiniai vasarai visų pirma yra erdvūs, subtilūs liesti ir nesirenka statinių. Priklausomai nuo storio, medžiaga gali būti naudojama siūti drobės kelnes arba erdvius marškinius. Linas taip pat turi didelį higroskopiškumą. Tačiau verta paminėti, kad skalbiniai yra labai jautrūs raukšlėms, todėl geriausia jį lyginti, kai po skalbimo medžiaga vis dar yra šiek tiek drėgna.

Peržiūrėkite liną ir audinius su jų priedais, surinktais mūsų pasiūlyme.

Šilkas

Šilko audiniai gali būti naudojami ištisus metus, nes jie suteikia šiluminį komfortą, nepriklausomai nuo vyraujančių oro sąlygų ar temperatūros. Tai reiškia, kad žiemą šilkiniai drabužiai apsaugos kūną nuo šilumos nuostolių, o vasaros karštyje - vėsią odą. Šilkas puikiai sugeria drėgmę, o jo įdomi savybė yra ta, kad jis netampa sunkesnis.

Savo pasiūlyme rekomenduojame puikios kokybės šilką.

Viskozė

Audiniai, pagaminti iš celiuliozės arba viskozės, yra labai pralaidūs ir draugiški odai. Jie idealiai tinka net ir slegiančio karščio metu. Jie gerai sugeria drėgmę, yra kvėpuojantys ir tuo pačiu atrodo elegantiški. Priklausomai nuo apdailos tipo – matinis ar lygus ir blizgus, jie puikiai tiks siūti praktiškai visus vasarinių drabužių elementus, tokius kaip kelnės, sijonai, palaidinės ar apsiaustai.

Mūsų pasiūlyme yra įvairių spalvų viskozės audinių pasirinkimas.

Vasaros suknelės audiniai

Be medžiagos tipo, taip pat verta atkreipti dėmesį į jo pynimą. Jis nustato, ar tam tikras audinys yra lengvas ir erdvus, ar sunkesnis, standesnės struktūros. Vasarinių suknelių audiniai gali būti permatomi ir erdvūs arba nepermatomi ir geriau laikantis formą, pavyzdžiui:

  • muslinas, užtikrinantis optimalią oro cirkuliaciją, yra minkštas ir subtilus, todėl taip pat tinka kasdienių drabužių ir vaikų drabužių siuvimui,
  • satinas, blizgus ir itin elegantiškas – todėl idealiai tinka įstrižai siūtoms palaidinėms, sijonams ir suknelėms, kurios pastaraisiais sezonais buvo madingos,
  • Cardi yra šiek tiek storesnis audinys su nepermatomu pynimu. Jis yra mėsingas liesti ir gražiai teka aplink figūrą, todėl puikiai tinka siūti elegantiškas palaidines, sijonus, kelnes ir įvairių tipų sukneles.

Aukščiau paminėtų audinių tipus galima pasirinkti vientisos spalvos arba pasirinkti paryškintą spaudą, atsižvelgiant į jūsų pageidavimus.

 

Visos nuotraukos atsisiunčiamos iš pinterest

Komentarai ()

Pakrovimo...