Medžiaga

Dienoraštis apie audinius. Sužinokite apie medžiagų rūšis, kompozicijų tipus, sužinokite, kokie pynimo tipai yra susiję su atskirų tekstilės gaminių kategorijomis.

Kailio audiniai iš vilnos, kašmyro ir alpakų

Atėjus rudens ir žiemos sezonui, mūsų dėmesys sutelktas į viršutinių drabužių paiešką, kurie ne tik apsaugos mus nuo šalčio, bet ir suteiks mūsų drabužių spinta unikalų charakterį. Viena iš klasikinių ir vertinamų paltų ir striukių medžiagų yra kailio vilna. Tai audinys, kuris jau seniai sužavėjo savo ilgaamžiškumu, elegancija ir gebėjimu išlaikyti šilumą. Mūsų pasiūlyme rasite: vilną iš kašmyro, moheros ir alpakų, kurios suteikia dar daugiau galimybių.

today
remove_red_eye 25024 Peržiūros

Šilta ir elegantiška kostiumų vilna rudens ir žiemos dienoms

Rudens ir žiemos sezonas atneša vėsesnę temperatūrą, taigi ir poreikį rengtis šilčiau. Jei ieškote stilingų ir itin patogių medžiagų savo rudens ir žiemos garderobui, turime jums puikų pasiūlymą - binezoninę vilną. Mūsų pasiūlyme rasite platų vilnos asortimentą, įskaitant ir tas, į kurias pridėta kašmyro, šilko, alpakų, moheros ir viskozės.

today
remove_red_eye 25104 Peržiūros

Audinio putų savybės

Ką nardymas turi bendro su drabužių gamyba? Pasirodo, gana daug. Pastaraisiais metais populiarėja putplasčio megzti audiniai. Tai ypač populiaru siūti sijonus, sukneles, taip pat paltus ir lengvas striukes. Jis paprastai vadinamas "naro audiniu", nes jo struktūra primena nardymo kostiumų siuvimui naudojamų medžiagų išvaizdą ir struktūrą. Jo tinkamas terminas yra tiesiog "storas megztinis".

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 13050 Peržiūros

Viskozė, neginčijamas mėgstamiausias tarp audinių!

Viskozės populiarumas išaugo dėl kelių priežasčių. Tai gražus, labai malonus liesti ir saugus odai. Jame derinamos kitų, brangesnių audinių – medvilnės ar šilko – savybės. Dėl žaliavos ir gamybos proceso viskozė yra pastebimai pigesnė už juos medžiaga.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 0 Peržiūros

Šilkas ir viskas, ką turėtumėte apie jį žinoti!

Šilkas yra nuostabus. Jis yra gražus, lygus ir patvarus. Jis naudojamas medicinos, kosmetikos, popieriaus, tekstilės ir drabužių pramonėje. Jis buvo su žmonija taip ilgai, kad jo gamybos pradžia yra apgaubta legendų ir paslapčių aura. Viskas, ką mes tikrai žinome, yra tai, kad jis kilęs iš Kinijos. Iš jo pagaminti drabužiai yra labai patogūs, nes jie subtiliai, bet kruopščiai apgaubia kūną.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 16595 Peržiūros

Šifonas

Audinys, kurį vertina moterys visame pasaulyje. Šifonas asocijuojasi su elegancija ir lengvumu. Štai kodėl ji užima aukštą vietą vasaros audinių reitinge. Natūralaus šilko šifonas mūsų parduotuvėje puikiai tinka erdvių suknelių ir palaidinių siuvimui.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 8527 Peržiūros

Nauji atvykėliai - gražūs blizgučiai

https://izpol.pl/audiniai/en/35-blizgučiaiBlizgučiai yra neįprasti utilitariniai produktai, dažnai naudojami kaip dekoratyviniai drabužių ar audinių elementai. Blizgučiai yra dekoracija, kuri yra plona blizgi plokštelė su skylute, leidžiančia ją pritvirtinti prie medžiagos. Jie turi skirtingas spalvas, gali būti apvalūs arba netaisyklingos formos.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 8956 Peržiūros

Veliūras ir aksomas - audiniai, puikiai tinkantys Kalėdoms ir Naujiesiems metams

Kalėdos ir Naujųjų metų išvakarės yra stebuklingas laikas, kai verta leisti sau žaisti su mada. Niekas geriau nepabrėš unikalaus šio laikotarpio charakterio nei minkštas ir elastingas aksomas ar veliūras. Tai medžiagos, kurios ypač meistriškai sujungia subtilią medžiagos struktūrą su blizgesiu, kuris dera prie žiemos auros ir puikiai dera prie kalėdinės atmosferos.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 7351 Peržiūros

Šilko satinas - nauji atvykėliai

Geros naujienos visiems, kurie vertina eleganciją ir gerą stilių - mūsų pasiūlyme atsirado satino ir šilko naujovių! Jie puikiai tinka kaip suknelės, palaidinės ir kiti oficialūs drabužiai.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 6639 Peržiūros

Elegantiškas nėrinių audinys ant minkšto ombre tiulio

Pirmieji paminėjimai apie audinį, panašų į šiandienos nėrinius, yra iš senovės Egipto ir Bizantijos. Šimtmečius nėrinių audiniai suknelėms buvo laikomi prabangos simboliu – tiek, kad buvo nerašyta taisyklė, pagal kurią kuo daugiau nėrinių kažkas turėjo, tuo aukštesnis jų socialinis statusas.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 6868 Peržiūros
Pakrovimo...