Muslinas ir viskas, ką turėtumėte apie tai žinoti!

Vasaros apranga turėtų būti parinkta taip, kad užtikrintų mums gerą oro cirkuliaciją. Tai svarbu, kad kūnas galėtų natūraliai atvėsti karštu oru. Todėl verta pasirūpinti tinkamų audinių pasirinkimu.

Kai šiluma pilama iš dangaus, geriausias variantas bus pasirinkti medžiagas, pagamintas iš natūralių pluoštų. Vienas geriausių vasaros variantų yra muslinas. Šio tipo medžiaga pasižymi lengvumu, puikiu kvėpavimu ir gražia išvaizda – tai puikiai tinka vasaros išvykoms ir kasdieniam naudojimui.

Kokios yra muslino medžiagos savybės?

Muslinas yra medžiaga, kuri yra maloni liesti ir labai švelni odai. Dažniausiai jis gaminamas iš natūralių pluoštų, tokių kaip šilkas ar medvilnė. Dėl to jis pirmiausia pasižymi lengvumu – ir dėl to yra ideali medžiaga ruošiant naujagimių ir vasarinių drabužių komplektų elementus. Kodėl?

Dėl pluoštų, iš kurių jis pagamintas, savybių muslinas turi šilumos izoliacijos savybes. Iš jo pagaminti drabužiai užtikrina tinkamą oro srautą ir apsaugo kūną nuo perkaitimo. Tai leidžia odai "kvėpuoti". Be to, natūralus muslinas sudaro įspūdį, kad kūną supa tik subtilus rūkas – nors iš tiesų tai itin patvari medžiaga. Muslinas padeda palaikyti patogią temperatūrą ne tik vasaros karščių metu, bet ir žiemą!

Muslinas – puiki medžiaga vasarai ir jos panaudojimui

Geros kokybės muslinas ras daugybę programų. Kadangi tai puikus audinys vasarai, jis, žinoma, puikiai tinka suknelių, tunikų, palaidinių ar erdvių sijonų siuvimui. Pagrindinis muslino privalumas yra jo sugeriamumas. Medvilninis ar šilkinis muslinas puikiai sugeria ant odos besikaupiančią drėgmę, kurios dėka suteikia jaukumo vasarą. Tai ypač svarbu turintiems jautrią odą.

Taip pat patikrinkite kitus mūsų pasiūlyme esančius vasaros audinius .

Muslinas taip pat yra gera alternatyva šifonui, ypač poliesteriui. Priklausomai nuo audinio storio, jis gali būti daugiau ar mažiau permatomas. Tai reiškia, kad muslinas gali būti naudojamas formalesniems drabužiams siūti. Muslinas gali būti naudojamas marškiniams ar klasikinei suknelei gaminti, puikiai tinka vestuvėms. Šiame vaidmenyje, savo ruožtu, puikiai tiks dar viena muslino įvairovė, t.y. devore audinys. Tai itin elegantiškas skaidrus muslinas, dekoruotas aksomo raštais, labai dažnai pagamintas iš šilko.

Muslinas yra audinys, kuris taip pat gali būti naudojamas kuriant vienetinius aksesuarus ir aksesuarus. Tai idealus pasirinkimas visų rūšių šalikams ir šalikams, bet ir paplūdimio pareo ar kimono stiliaus apsiaustui. Yra tikrai daug galimybių!

Savo pasiūlyme siūlome šifoną, taip pat medvilnės ir šilko musliną prie matuoklio - patikrinkite tai dabar!

Medvilninis muslinas – praktiškas ir ilgaamžis audinys

Didelis muslino privalumas yra savybės, kurias jis sujungia pats savaime: viena vertus, jis yra lengvas ir puikiai kvėpuojantis, kita vertus, daro įspūdį savo ilgaamžiškumu. Dėl šios priežasties, tinkamai prižiūrint, muslino drabužiai puikiai atrodys daugelį metų.

Medvilninis muslinas kaip audinys labai gerai toleruoja pakartotinį skalbimą. Priklausomai nuo pynimo, skalbimo dėka audinys netgi gali įgyti minkštumo. Dėl šios priežasties jis taip noriai naudojamas kuriant drabužius ir aksesuarus naujagimiams ir kūdikiams.

Ką daryti, kad muslinas būtų geros būklės? Šio tipo audiniai turėtų būti skalbiami skalbimo mašinoje ne aukštesnėje kaip 30 laipsnių Celsijaus temperatūroje. Mes rekomenduojame nedžiovinti muslino mechaniškai, o pakabinti medžiagą, kad išdžiūtų oras. Tolygiai pakabintam muslinui nereikia lyginti, ypač kai audinys yra struktūrizuotas.

Taip pat verta paminėti, kad muslino takinai idealiai tinka kaip medžiaga savarankiškam siuvimui, taip pat ir pradedantiesiems. Kodėl? Tai ne tempiamas audinys ir tuo pačiu metu lengvai spaudžiamas. Dėl savo matomos struktūros muslinas taip pat pasirodys labai atlaidi medžiaga, kai reikia pritaikyti netobulumus, tokius kaip netolygus susiuvimas.

Komentarai ()

Pakrovimo...