Pirkinių krepšys. Kaip pasirinkti medžiagą?

Ekologija tampa vis svarbesnė visuomenei. Mes tampame jautresni temoms, susijusioms su aplinka, bet taip pat daug sąmoningesni. Jei norime prisidėti prie rūpinimosi aplinka, galime pradėti nuo mažų žingsnelių. Pristatome vieną iš jų - apsipirkdami pasiimkite su savimi medžiaginį maišelį! Tokiu būdu jūs prisidėsite prie visur esančio plastiko mažinimo. Be to, toks krepšys gerai veikia kasdien, tiek jai, tiek jam. Ar norite siūti patys namuose ir nežinote, kaip pasirinkti medžiagą? Mes ateiname padėti.

Kalbant apie medžiagos pasirinkimą, tokie pirkinių maišeliai paprastai gaminami iš storesnių, netempiamų drobių, kurių svoris apie 200 g/m². Bus geriausia, jei vietoj baltos pasirinksite ecru ar kitą spalvą, nes pirkinių krepšiai linkę greitai susitepti, tačiau bent jau galite išprotėti dėl spalvos!

Medžiagų pasirinkimas

Krepšiai, pagaminti iš ekologiškų medžiagų, tokių kaip linas, medvilnė ar siuvimo popierius, šiuo metu yra labai populiarūs. Mūsų pasiūlyme rasite natūralios medvilnės ir lino. Mes turime platų šių medžiagų asortimentą, todėl jūs turite visišką pasirinkimo laisvę. Ir jūs galite pritaikyti tokį dizainą savo poreikiams. Lininis krepšys tikrai bus daug patvaresnis, patvaresnis ir atsparesnis nešvarumams.

Geros naujienos yra tai, kad ką tik gavome naują natūralaus lino pristatymą daugiau nei 15 spalvų! Pažiūrėk čia: https://izpol.pl/audiniai/en/61-fabricy-lnniane

O gal turite likusių medžiagų ir nežinote, ką su jomis daryti? Iš jų siūkite pirkinių krepšį be atliekų, nešvaistydami medžiagų.

Komentarai ()

Pakrovimo...