Padenkite audinius

Kokia kailio medžiaga tiks geriausiai? Viršutiniai drabužiai paprastai dėvimi daug ilgiau nei vieną sezoną. Štai kodėl verta lažintis dėl nesenstančio dizaino ir aukštos kokybės audinių, kurie naudojimo metu nepablogėja. Visų pirma, jie turi būti atsparūs drėgmei, patogūs ir šilti. Nepakeičiamas rudenį ir žiemą, be kita ko, yra vilna, kašmyras ir alpaka. Natūralūs, atsparūs pažeidimams ir, svarbiausia, jie atrodo labai stilingi. Patikrinkite, kokius kitus paltų audinius internetinėse parduotuvėse verta rinktis.

Kokį kailio audinį pasirinkti?

Paltų audiniai yra labai įvairių variantų. Jei planuojate siūti viršutinius drabužius, pirmiausia galite rinktis iš klasikinių medžiagų, t. Y.:

  • kailio vilna,
  • kašmyras
  • Alpaka
  • boucle vilna,
  • kostiumų vilna.

Paltų audinius verta rinktis atsižvelgiant į tai, koks šiltas turi būti drabužis. Pavyzdžiui, kostiumų vilna yra šiek tiek plonesnė nei kašmyras, todėl pereinamuoju laikotarpiu ji veiks gana gerai.

Kaip kailio audinys yra universaliausias? Tai tikrai kailio vilna, kuri, kaip rodo pavadinimas, yra skirta šio tipo drabužių siuvimui. Jis gali būti naudojamas kuriant bet kokio kirpimo paltus – klasikinius, puošnius ir kasdienius. Tai taip pat puikiai tinka siūti striukes moterims ir ponams bei jauniausiems. Tačiau planuojant vaikų dangčius, gerai atkreipti dėmesį į tai, ar vilna neužkandžia.

Kailis – kokia medžiaga be tradicinės avies vilnos?

Įrodytas pasirinkimas, kai kalbama apie kailio audinius, taip pat yra alpakos. Medžiagos, kuriose yra šio gyvūno vilna, turi puikų oro pralaidumą ir izoliacines savybes, turi ilgesnius polius ir yra labai minkštos. Jie puikiai tinka siūti paltą, striukę ar liemenę.

Gražios karamelės spalvos ilgapilvė alpaka yra nesenstantis pasirinkimas žiemos dienoms. Kita vertus, trumpos polių kailio audinys yra medžiaga, puikiai tinkanti viršutiniams drabužiams. Jis plonesnis, bet vis tiek sušildo.

Kitas pasiūlymas yra kašmyras, kuris yra labai elegantiška vilna , gauta iš Himalajuose gyvenančių Kašmyro ožkų. Jis itin lengvas ir malonus liesti, bet kartu ir labai šiltas – iki aštuonių kartų šiltesnis už avies vilną!

Verta atkreipti dėmesį į audinius, austus iš kašmyro su nedideliu poliamido mišiniu. Jie turi būdingą blizgesį, yra labai subtilūs, minkšti ir patogūs.

Kita vertus, itališkas, dvigubas kailio audinys , austas iš kašmyro su natūralia vilna, idealiai tinka viršutinių drabužių siuvimui. Jis šildo ir tuo pačiu leidžia odai kvėpuoti. Kašmyras daro jį dar geresnėmis izoliacinėmis savybėmis.

Kailio audiniai – kaip juos prižiūrėti?

Reikėtų nepamiršti, kad vilnoniai audiniai netinka savaiminiam skalbimui – nei rankiniai, nei automatiniai. Jie turėtų būti nuvežti į sausą valyklą, kur jie bus profesionaliai valomi. Tačiau tai taikoma ne tik kašmyrui ar alpakoms. Jei turite paltą ar striukę, pagamintą iš sintetinių medžiagų, pavyzdžiui, ekofuro, taip pat neverta rizikuoti juos skalbti namuose.

Geriausias sprendimas yra patikėti dangtelį profesionalams. Laimei, jums nereikia to daryti per dažnai. Pakanka, kad palto audiniai būtų valomi kartą per sezoną arba dažniau, jei, pavyzdžiui, striukė nusidažo.

Vilnos drabužiai turi būti laikomi kabančioje būsenoje, kad jie neprarastų savo formos ir nesukurtų negražių raukšlių. Jūs taip pat turite apsaugoti juos nuo kandžių, t.y. vabzdžių, kurie maitina vilną. Jų trukdžiai gali sukelti skyles, kurias sunku užmaskuoti.

Laikydamiesi kelių paprastų taisyklių, galite mėgautis metais su paltu ar striuke, pagaminta iš geros kokybės medžiagų. Tikrai verta investuoti į aukštos kokybės paltų audinius.

Daugiau čia: https://izpol.pl/fabrics/en/92-fabrics-for-p%C5%82aszcze-and-jackets

Susiję produktai

Komentarai ()

Pakrovimo...