Audiniai su kontroliniu raštu

Pledinis audinys – kodėl verta rinktis?

Languoti audiniai jau daugelį metų yra labai populiarūs. Jie pasirodo ant paltų, švarkų, kostiumų ir palaidinių. Kelnės su tokiu modeliu ir visų tipų aksesuarai taip pat noriai dėvimi.

Ypač populiarūs škotiški plediniai audiniai ar įvairūs šio tradicinio rašto variantai. Tai nesenstantis ir klasikinis modelis. Nors šio tipo audiniai nepriklauso labai elegantiškai kategorijai, jie puikiai tinka siūti išmaniuosius laisvalaikio drabužius, tokius kaip oficialūs kostiumai ar kostiumai, kuriuos galima dėvėti biure.

Patikrinti kailio audiniai taip pat yra labai populiarūs. Šis modelis netgi siejamas su šaltesniais sezonais, ypač jei jis buvo dedamas ant vilnos drabužių. Iš tokios medžiagos pagamintas paltas ar striukė puikiai atrodo, nepriklausomai nuo to, ar jie dėvimi į darbą, ar pasivaikščioti iš miesto. Jie nurodo klasikinį anglišką stilių, todėl jie puikiai dera su jojimo stiliaus aksesuarais, tokiais kaip aukšti batai ar kupranugarių spalvos kelnės.

Pledinis audinys taip pat yra puikus pasirinkimas sijonams siūti – čia į galvą ateina nuoroda į šio rašto kilmės šalį. Tartano sijonai gali būti dėvimi bet kokio amžiaus ir beveik bet kokia proga. Jie gali būti ilgi, mini ar midi versijos – viskas priklauso nuo juos dėvinčio žmogaus pageidavimų.

Plediniai audiniai paltams ir kostiumams

Paltai ir kostiumai, pagaminti iš languotų audinių, yra geriausia klasika. Vilnoniai audiniai idealiai tinka rudens ir žiemos drabužiams – jie šilti ir tuo pačiu leidžia odai kvėpuoti. Pridėjus kašmyro, jie pasižymi puikiomis izoliacinėmis savybėmis ir atrodo itin stilingi. Susipažinkite su mūsų pasiūlymais ir pasisemkite įkvėpimo sukurti unikalų siuvimo projektą.

  • Itališka vilna su kašmyro pynimu juodos spalvos su dideliu čekio motyvu. Tai languota medžiaga, kuri atrodo itin elegantiškai. Kašmyro pridėjimas pabrėžia jo prabangią išvaizdą ir pagerina dėvėjimo komfortą. Tai idealus pasiūlymas kostiumo, sijono, suknelės, švarko, plono palto siuvimui. Šio tipo patikrintas medžiagas mūsų parduotuvėje taip pat galite rasti daugelyje kitų variantų.
  • Itališka kostiuminė vilna su kupranugario spalvos pynimu su juodu lango motyvu (8 cm). Tai labai stilingas neelastingas, klasikinio storio audinys. Puikiai tinka siūti kostiumą, sijoną, suknelę ar švarką. Sudėtis: 100 % gryna vilna.
  • Itališka kostiumų vilna su pynimu su kontroliniu motyvu gražioje kupranugario spalvoje su mėlyna, bordo ir žalia spalva. Storesnis, mėsingas rudens-žiemos rūšies audinys. Puikiai tinka siūti kostiumą, sijoną, suknelę ar švarką. Sudėtis: 100 % gryna vilna.
  • Itališka kostiumo vilna rausvai rudos spalvos su smulkiu lango motyvu. Plonas, šiek tiek elastingas audinys su klasikiniu pynimu – puikiai tinka siuvant kostiumą, suknelę, sijoną, kelnes, kostiumą. Jei ieškote puikaus čekio audinio, ši medžiaga jums tikrai patiks.

Patikrinta medžiaga yra klasika, kuri neišeina iš mados. Verta savo spintoje turėti bent vieną paltą ar kostiumą su šiuo stilingu modeliu. Jie puikiai tiks daugeliui progų – daugiau ir mažiau elegantiškų.

Patikrinti audiniai – kaip juos išsirinkti?

Verta pirkti patikrintus audinius pagal savo stilistines nuostatas. Tačiau gerai atkreipti dėmesį į modelio dydį. Didesnis čekis gali optiškai praplatinti siluetą, todėl jei planuojate siūti maudymosi kostiumėlį, atkreipkite dėmesį į mažesnius raštus.

Kalbant apie spalvą, pasirinkimas yra beveik neribotas, nors čia taip pat verta prisiminti, kad labai aiškios, prašmatnios spalvos gali nesuderinti su šiek tiek pilnesnėmis formomis. Kita vertus, gerai patikrintas audinys yra patikrinta investicija – jis visada atrodo puikiai, nepriklausomai nuo jūsų kūno tipo.

Daugiau čia: https://izpol.pl/audiniai/en/22-all-fabrics?q=Wz%C3%B3r-checkered

Susiję produktai

Komentarai ()

Pakrovimo...