Gražūs "Chanel" audiniai ir jų naudojimas

Jei praleidote šiek tiek laiko mūsų didmeninės prekybos svetainėje, tikriausiai susidūrėte su "Chanel" audiniais. Kokie jie? Iš kur kilęs toks su prabanga susijęs vardas? Mes nusprendėme šiek tiek priartinti kanalo audinius ir medžiagas.

Trumpai tariant – tai ne kas kita, kaip minkštas tvidas. Savo vardą jis skolingas garsiam prancūzų mados dizaineriui Coco Chanel. Pagrindinis jos veiklos laikotarpis buvo XX a. Vidurys, o Coco ypač mėgo vilnonį tvidą. Tačiau talentingas dizaineris pasiūlė savo unikalų stilių. Ir tai pasirodė esąs hitas. Ji pristatė originalų ir elegantišką modelį masinei sąmonei. Pavyzdžiui, "Chanel" audinys, iš kurio gaminamos striukės moterims, šiandien yra beveik elegancijos, skonio ir aukštos kokybės sinonimas.

Kaip chanel audiniai tapo tokie populiarūs?

"Coco Chanel" sukurta remiantis minkštu tvidu jau XX a. 50-ųjų pradžioje. Originalus dizainas prisiėmė labai paprastą megztinį, su pusapvale iškirpte ir keturiomis kišenėmis dviem eilėmis. Kišenės nebuvo susiūtos, kad jas būtų galima patogiai naudoti. Matyt, Coco Chanel nusprendė, kad moterų likimas yra pakankamai sunkus ir paskutinis dalykas, kurio jos turėtų tikėtis iš drabužių, yra nusivylimas.

Moteriški ir funkcionalūs drabužiai

Ši idėja atskleidžia ir Coco dizaino filosofiją – drabužiai, kurie yra visiškai moteriški, elegantiški, patrauklūs, tačiau nė akimirkai nenustoja būti funkcionalūs. Jos švarkas taip pat buvo toks – papildytas apdaila, dažnai kontrastingos spalvos, ir papuoštas šilko pamušalu. Jau tuo metu amerikietiškas stilius turėjo didelę įtaką madai. Šis atstovavo kiek kitokiam amerikiečių moterų mentalitetui – populiarūs buvo mini sijonai, kurie tuo metu Europoje buvo laikomi vidutiniškai padoriais.

Pionierė Coco Chanel ir jos "chanel" audinys

Coco Chanel taip pat kritiškai vertino tokio tipo madą, tačiau ji suprato paprastų ir patogių drabužių poreikį. Ji pasiūlė savo idėją – švarką su minkštais sijonais iki kelių ar kelnėmis. Bokso kirpimas turėjo padaryti visą aprangą patogią dėvėti, tuo pačiu išlaikant elegantišką. Ir tai buvo proveržis.

Coco Chanel buvo ir kito aspekto pradininkė – iki tol tvidas buvo vyriškų drabužių sritis. Jie turėjo pasižymėti ilgaamžiškumu, minimalizmu ir minėtu funkcionalumu. Dizaineris, įkvėptas vyrų mados, nusprendė savo privalumus perkelti į drabužius moterims. Turime prisiminti, kad Coco veiklos laikotarpis sutapo su socialiniais pokyčiais Vakarų visuomenėse, kurie taip pat turėjo didžiulę įtaką madai.

O kaip pati dizainerė rengėsi "Chanel" audiniais ? Ji pirmenybę teikė chanel švarkui, privalomai su kelio ilgio pieštuko formos sijonais.

Kam galima naudoti "Chanel" medžiagą?

"Chanel" audinys sujungia visus vilnos ir tvido privalumus ir yra praturtintas būdingu modeliu. Tai graži medžiaga, vienareikšmiškai susijusi su elegancija. Be to, jis yra erdvus, saugus ir malonus odai ir hipoalergiškas. Apskritai, chanel naudojama kaip striukių ir striukių medžiaga. Tačiau tai nereiškia, kad jį galima dėvėti tik oficialiomis progomis. Jei ieškote idėjų, kaip naudoti chanel audinius, čia yra keletas iš jų.

  • Paltas kartu su baltais marškiniais ir džinsais – pasiūtas iš vieno iš mūsų patikrintų kostiumų audinių su sidabro siūlais. Šiek tiek kasdieniškesnis stilius, bet todėl labai universalus – taip galite rengtis darbui, pasivaikščiojimui ar kelionei į kiną. Paltas, atsegtas, optiškai prailgina ir lieknina figūrą. Jei norite dar labiau pabrėžti moterišką turtą, ties juosmeniu galite dėvėti dekoratyvinį diržą.
  • Laisvos popierinės maišelio kelnės arba cigarečių kelnės – pagamintos iš chanel kostiumo audinio butelio žalios spalvos. Šis itališkas chanel audinys yra austas iš natūralios vilnos ir moheros, šiek tiek praturtintas lurekso siūlais. Tokias kelnes galite derinti su subtiliu megztiniu ar marškinėliais.
  • "Chanel" kostiumo audinys su lurekso siūlais taip pat yra gera stiliaus medžiaga biuro darbams. Pridėkite marškinius, pieštuko formos sijoną ir juodą aksominę juostelę, perrištą po apykakle. Atrodysite elegantiškai, prislopintai, bet tuo pačiu ir su ekstravagancijos prisilietimu.
  • Taip pat verta paminėti mokyklinių uniformų tendenciją, kuri grįžta į naudą. Tai puiki proga išbandyti tvido mini su megztiniu, marškiniais ar švarku.

Susiję produktai

Komentarai ()

Pakrovimo...