2020 metų mados tendencijų santrauka. Kai kurie iš jų liks su mumis artėjančiame sezone

"Mada praeina" - ar tikrai? Šiame straipsnyje sužinosite, kokios buvo didžiausios 2020 metų tendencijos, kurios nenustos būti madingos naujajame sezone. 2020-aisiais nebijojome eksperimentuoti su spalvomis, vengdami juodos spalvos. Gatvėse, nepaisant besivystančios pandemijos, galėjome stebėti spalvų ir raštų sprogimą. Tokiu būdu nuspalvinti tikrovę. Pavasarį damos nekantriai apsirūpindavo plačiomis, oversized striukėmis ir laisvomis kostiuminėmis kelnėmis. Vasarą kelnes pakeitėme gražiomis, subtiliomis suknelėmis su pūstomis įvairaus ilgio rankovėmis. Tačiau rudenį gėlių atspaudus pakeitėme čekiais! O prasidėjus žiemai, kiekvienas iš mūsų įšokome į patogų sportinį kostiumą, ruošdamiesi Kalėdoms. Tai tik keletas labiausiai pageidaujamų tendencijų. Čia pateikiama praėjusių metų hitų santrauka.

Covid-19 poveikis mados industrijai

Be pirmiau minėtų mados pageidavimų, kurie liks su mumis ilgiau, mūsų sąraše yra dar keletas brangakmenių. Nors didžiąją laiko dalį praleidome namuose, o pandemija šiek tiek nuniokojo mados rinką, apsipirkimas mums vis tiek tapo tramplinu iš pilkos realybės. Kiekvienas iš mūsų su dideliu susidomėjimu sekė mados tendencijas, o daugelis iš mūsų griebė siuvimo mašinas ir išbandė savo jėgas siuvime. Mes tapome sąmoningesniais vartotojais, kuriems planetos likimas nėra abejingas. Mums labai svarbi medžiagų, iš kurių siuvame ar perkame drabužius, kokybė. Kaip pirkti protingai ir madingai?

Paslyskite į sportinį kostiumą

2020 metai buvo pažymėti patogumu. Minkšti  megzti audiniai tapo hitu, kad jaustumėtės patogiai namuose. Net žmonės, kurie išreiškė nemalonią nuomonę apie sportinius kostiumus, sukaupė patogius rinkinius. Tai padarė didžiulę įtaką madai parduotuvėse, audinių didmenininkams ir socialinei žiniasklaidai! Populiarios grandinės parduotuvės, taip pat maži prekės ženklai reagavo kurdami minkštų megztų audinių kolekcijas, sukurtas kiekvienai situacijai. Sukurta daug nuostabių pižamų rinkinių ir variacijų sportinio kostiumo tema. Atminkite, kad alternatyva megztam audiniui šiuo atveju gali būti, pavyzdžiui, medvilnė. >>Žiūrėkite minkštus megztus audinius<<

Seksualus ir moteriškas

Kalbant apie pižamas, dažniausiai buvo pagamintos iš satino ir šilko, kurios buvo naudojamos ne tik miegui! Apatinis trikotažas viršuje yra didžiausia praėjusio sezono tendencija. Jį galite dėvėti ne tik ypatingomis progomis, bet ir kiekvieną dieną, į darbą ir į susitikimą su draugais kartu su džinsais ir megztiniu. Elegantiški, satino ar šilko apatinio trikotažo marškinėliai bus puikus siuvimas. >>satinas<<  >>šilkas<<

Tendencija iš močiutės spintos


Daugelis dizainerių linktelėjo į praeitį. Tokiu būdu praėjusį sezoną palikome megztinių liemenes, kurias dar visai neseniai siejome tik su senelių spinta. Taip, tendencija tiesiai iš močiutės drabužių spintų ir nuo 90-ųjų grįžta ir liks su mumis ilgiau! Šis sprendimas puikiai veikia - tai labai patogu, tiesiog dėvėkite tokią liemenę virš mėgstamų marškinėlių, apsivilkite džinsus ir voila! Stilius atrodo nepriekaištingai. Jei jums patinka ekstravagantiški sprendimai, tokias liemenes galima derinti su ilgomis megztomis ar šilkinėmis suknelėmis. 

Festivalio stiliumi

Šiuo nepaprastu metu rankdarbiai įgijo populiarumą, o internete gausu gražių, rankomis megztų drabužių ir aksesuarų boho stiliaus. Kokia buvo to priežastis? Kalbant apie tvarią madą ir ieškant naujų pomėgių, daugelis iš mūsų nusprendė mokytis rankdarbių. Artėjančio sezono tendencijos kupinos festivalio stiliaus nėrimo suknelių, viršūnių ir megztinių. Mūsų pasiūlyme rasite gražių siuvinėjimų , taip pat laisvai austų megztinių trikotažo.       



Sunkūs metai jau praeityje. Mes iš to daug ką gavome. Rūpinkimės savimi ir rinkimės protingai, nuo to daug kas priklauso.

Komentarai ()

Pakrovimo...