Priedai ir spalvos 2020/2021 m. rudens-žiemos sezonui

Tęsiami apmąstymai apie karščiausias šio sezono tendencijas. Šiame straipsnyje rasite informacijos apie svarbiausias artėjančio sezono tendencijas, susijusias su spalvomis, raštais ir aksesuarais. 

Drabužiai nuogi atspalviai

Tai negali būti labiau patrauklu! Mes vis dar dėvime baltą, smėlio ir rudą aprangą, kuri primena baltąjį šokoladą ar mūsų mėgstamą kapučiną. Smėlio spalvos suknelės ir moteriški kostiumai nuogais atspalviais pasirodė esąs populiariausi. Be to, mes rekomenduojame jums mūsų megztinius megztus audinius neutralioje spalvų paletėje.

Juodoji našlė

Juodos spalvos šiame sąraše negalėjo trūkti. Universaliausia visų laikų spalva šį sezoną užkariauja mūsų širdis ir vilioja. Tačiau atminkite, kad juoda nėra spalva visiems, nes ji pabrėžia, pavyzdžiui, tamsius ratilus po akimis arba spalvos pasikeitimą ant veido. 

Raudonkepuraitė

Nors pavadinimas gali atrodyti šiek tiek iškreiptas, raudona yra neabejotinas rudens-žiemos paletės mėgstamiausias. Nuo stalo iki kojų galime pasirodyti raudonai, nes tokia bendra išvaizda yra labai pageidautina. Spalvų paletėje pirmiausia yra gilių, vyninių atspalvių. Šią tendenciją verta derinti su madingiausia šį sezoną - patikrinkite! Tai bus ugnis!

Sidabrinės suknelės ir sijonai

Mes jau žinome, kad sidabras atrodo kilnus. Tokie audiniai puikiai tinka ypatingoms progoms, ypač vakarinėms. Mes rekomenduojame jums mūsų audinius su blizgučiais, kurie ne tik gražiai spindi, bet visų pirma suteiks jūsų stiliui glamūro. Kietos ir blizgančios versijos taip pat ras savo mėgėjišką. Jei galime patarti, kaip naudoti tokias medžiagas, jos puikiai tinka suknelėms, sijonams ir švarkams. 

Spalvų sprogimas

Nebijokite derinti spalvų ir raštų, mes netgi rekomenduojame eksperimentuoti! Šį sezoną spalvos užkariauja gatves. Viskas eina. Ruduo ir žiema yra puikus laikas juos eksponuoti, kad mūsų apranga papildytų šiek tiek vasaros. Labiausiai pageidautina yra: oranžinė, kalkė ir žalia, kurią dažniausiai lydėjo maivymasis ant takų. 

Rytoj bus kailis

Temperatūros kritimas yra puikus laikas įsigyti dirbtinio kailio striukę. Šiais laikais kailiniai išimami ne tik "ypatingomis progomis". Kailiniai paltai su tankia ir ilga krūva išlieka tendencija, pageidautina natūraliais atspalviais, tokiais kaip balta, smėlio ir ruda.

Mūsų pasiūlyme rasite platų kailių pasirinkimą: ilgais arba trumpais plaukais, rožinės, turkio, taip pat klasikinės juodos spalvos atspalviais.

Klestėti

Pavienės gėlės, puokštės ar maža pieva, mūsų nuomone, šį sezoną laimi. Gėlių atspaudai mums asocijuojasi su pavasariu, todėl atnaujinkite savo garderobą ir pridėkite ten šiek tiek džiaugsmo. Tai nebūtinai turi būti boho stilius iš karto, mes siūlome gėlių žakardus, kurie atrodo itin originalūs ir karališki. Rudenį gėlės ant audinių valdys visais įmanomais atspalviais, nors gėlių atspaudai sustiprėja rudenį ir žiemą, kartu su tamsiai mėlyna spalva. 

Gyvūnų modeliai

Jie vėl bus madingi! Jie nepasirodė minioje madų šou, tačiau jie vis tiek užkariauja mūsų širdis ir bus mūsų stilizacijos dalis. Ypač maišelių ir aksesuarų pavidalu. "Snakeskin " pridės šiek tiek rokenrolo prie mūsų aprangos. Tai itin moteriškas ir stiprus modelis. Šis atspaudas pasirodo visur, be to, šis sudėtingas raštas tinka visų grožio tipų moterims. Jei esate stiprių raštų gerbėjas ir norite į savo garderobą įtraukti ką nors beprotiško, peržiūrėkite mūsų spaudinį , imituojantį Afrikos zebro ir leopardo spalvą. Šis modelis yra meno kūrinys ! Jei jums labiau patinka klasikinis zebro atspaudas, baltas ir juodas spausdinimas puikiai tiks tiek darbo, tiek kasdieniam, tiek vakariniam stiliui. Kita vertus, dėmės puikiai atrodo ant suknelių ar marškinių. Gyvūnų modeliai nėra nieko naujo, tačiau jau keletą metų jie grįžta į didelę šlovę į rudens šaltį.

Rytietiški modeliai

Sijonai, liemenės, švarkai ir paltai kaip persų kilimai. Šį sezoną verta įsigyti raštuotų audinių, įkvėptų tolimų kelionių. Stiprios, intensyvios spalvos puikiai papildys jūsų stilių. Paisley - tokių rytietiškų modelių mišinys gali atrodyti ne visiems, bet kas, jei jį derinsite su stiliumi su modernia versija? O, mes visi už tai!

Susiję produktai

Komentarai ()

Pakrovimo...