Audiniai, puikiai tinkantys užuolaidoms

Ar galite iš mūsų gauti užuolaidų audinių? Žinoma. Siūlome platų audinių pasirinkimą, kuris puikiai tiks ir kaip puošmena Jūsų namuose. Tokios medžiagos tipo pasirinkimas priklauso nuo funkcijos, kurią ji turi atlikti, ir tai yra labai individualus dalykas. Daug kas priklauso nuo buto stiliaus. Pateikiame jums užuolaidų audinių pasiūlymus. 

Linas - tai šimtas procentų ekologiškas audinys . Jis pagamintas iš augalinių pluoštų. Dėl to jis visiškai suyra, todėl lininiai audiniai yra saugūs aplinkai. Visa lininė tekstilė yra investicija jau daugelį metų. Jei jums patinka boho ar kaimiško stiliaus interjeras, lininės užuolaidos bus vyšnia ant torto.

Taftas – gana standus, lengvas ir ošiantis audinys. Jis gali būti stiprus arba šiek tiek žvilgantis, yra ir tokių, kurie keičia spalvą priklausomai nuo šviesos kritimo kampo - toks blizgesys suteikia jam elegancijos! Štai kodėl jis atrodo orus, pavyzdžiui, miegamajame. 

Medvilnė – dar viena natūrali medžiaga. Visų pirma, jis yra minkštas ir malonus liesti. Jo natūralumas turi įtakos alergiškų žmonių kokybei ir saugumui. Medvilnė turi daug naudojimo būdų, todėl kaip dekoratyvinė medžiaga ji bus gerai. Rasite daug medvilninių audinių - nuo paprastų iki raštuotų. 

Satinaslygus ir tekantis audinys. Blizgus, viena vertus, ir matinis, kita vertus. Tai puikiai tinka elegantiškam interjerui. Jei svajojate apie daugiau blizgesio, satinas bus teisingas pasirinkimas. Jis taip pat yra labiau linkęs į stilių, pavyzdžiui, prisegimą ir modeliavimą. 

Veliūras - Aksomai priklauso audiniams, vadinamiems pliušiniais. Velvetas šimtmečius buvo kilnus audinys. Lengviausias būdas įvesti šiek tiek prabangos į kambarį, miegamąjį ar net biurą yra naudoti aksomo aksesuarus.

Poliesteris – Kalbant apie pačią medžiagą, ji yra viena labiausiai paplitusių. Priešingai nei atrodo, jis netgi atrodo kaip natūralus audinys, pavyzdžiui, medvilnė. Norite sužinoti daugiau apie poliesterį? Spauskite čia

Tikimės, kad šie keli sakiniai padės jums apsispręsti dėl užuolaidų.

Susiję produktai

Komentarai ()

Pakrovimo...