Madingi dizainai 2022 m. pavasario-vasaros sezonui

Šiame straipsnyje rasite informacijos apie svarbiausias artėjančio sezono tendencijas spalvų ir raštų atžvilgiu:



Meninių spaudinių mada 


Mūsų siūloma medžiaga yra itališko šilko satinas kupone, kurio matmenys yra 135 cm* 140 cm. Audinys su labai įdomiu, tamsesniu juodos, baltos ir raudonos spalvos motyvu.



Gėlės


Mūsų siūloma medžiaga yra itališkas 100% šilko habotai audinys mėlynos spalvos su baltų ir pilkų gėlių motyvu. Habotai yra vienas prabangiausių šilko audinių. Jis yra labai plonas ir minkštas, o tuo pačiu ir erdvus, todėl dėvint jis praktiškai nepastebimas. Medžiaga yra labai tekanti ir todėl labai gerai tinka. Habotai yra audinys, kuris yra labai lygus ir subtilus blizgesys. Jis gali būti naudojamas erdvioms suknelėms, subtilioms palaidinėms, sijonams, šalikams, šalikams užburti. Sudėtis: 100% natūralus šilkas



"Vichy" tinklelis


Mūsų siūloma medžiaga yra marškinių medvilnė su baltu, tamsiai mėlynu ir žaliu smulkiu čekiu, ji yra 100% natūrali ir perdirbama. Iš jo pagaminti drabužiai puikiai tinka karštoms dienoms. Rekomenduojame siūti marškinius, palaidines, sukneles ar sijonus.



Polka taškai


Mūsų siūloma medžiaga yra šilko krepas su polka taškais. Audinys yra subtilus, plonas, bet pusiau nepermatomas, šiek tiek blizgantis. Jis gali būti naudojamas erdvioms suknelėms, subtilioms palaidinėms, šalikams, šalikams. Mes rekomenduojame pasirinkti pamušalą.



Juostelės 


Mūsų siūloma medžiaga yra kreminės spalvos itališkų marškinių medvilnė su smėlio spalvos juostelių motyvu, 2 cm pločio.

 

Kaklaraiščio dažai


Mūsų siūloma medžiaga yra itališkas 100% šilko audinys su spalvingomis bangomis. Šilko twill yra audinys su pynimu, minkštas, labai patvarus, švelniai standus, kad tilptų.



Gyvūnų modeliai


Mūsų siūloma medžiaga yra itališkas 100% šilko muslinas su juodos ir smėlio spalvos leopardo rašto motyvu.



Geometriniai atspaudai


Mūsų siūloma medžiaga yra itališkas 100% šilko satinas su išgalvotais raštais šiomis spalvomis: juoda, turkis, pilka, garstyčios ir purvina rožinė.



Maišyti


Mūsų siūloma medžiaga yra itališko šilko satinas, elastingas su riterio motyvu, geometrija ir rytietišku raudonos, mėlynos, auksinės ir geltonos spalvos raštu. Šis modelis būdingas gerai žinomų mados namų kolekcijai. Kupono dydis 95 cm* 140 cm



Hipių atspaudai

Mūsų siūloma medžiaga yra itališkas 100% šilko satinas kupone, kurio matmenys yra 100 cm * 140 cm. Kuponą sudaro du simetriški kvadratai su rytietišku motyvu smėlio, rudos, écru ir turkio spalvos.

 

Komentarai ()

Pakrovimo...