Karščiausios 2021 m. pavasario tendencijos

Šiemet pasirodymai vyko kiek kitokia forma. Dažniausiai juos galėjome stebėti virtualiai. Keli iš jų vyko intymioje kviestinių svečių ir prekės ženklo ambasadorių grupėje. Tačiau tai neturėjo įtakos pasirodymų kokybei. Šiais metais ant takų yra daug nuostabių, funkcionalių ir revoliucinių variantų. Jei norite sužinoti daugiau apie 2021 m. pavasario-vasaros tendencijas, raginame perskaityti šį straipsnį. 

Kratinys

Dėl savo unikalaus įvairių spalvų, spaudinių ir tekstūrų derinio ši tendencija suteikia unikalią tvaraus judėjimo perspektyvą. Patchwork yra atkreipti dėmesį į audinių atliekų pakartotinį naudojimą. Daugiau apie margaspalvius audinius galite sužinoti čia.

Arti gamtos

Boho stilius daugiausia siejamas su meniškų bohemiečių ir hipių drabužiais, todėl tuo pačiu metu jis reiškia vasarą, laisvę, gražų orą ir gyvenimą arti gamtos. Svarbiausią vaidmenį boho pirmiausia vaidina suknelės, pagamintos iš erdvių, malonių medžiagų. Taip pat tiks suknelės su gėlių raštais. Taip pat galite lažintis dėl laisvų kelnių, sijonų su maivymusi, suknelių, ilgų raštuotų  tunikų ar kepurių, liemenių, ažūrinių ir kutų. Mūsų pasiūlyme taip pat rasite platų unikalių galanterijos aksesuarų asortimentą boho stiliaus. 

Kaip žvejybos tinklas

Tinkliniai audiniai yra gana novatoriškas požiūris. Mados pasaulis įsimylėjo drabužius, kurie atrodo kaip žvejybos tinklas. Tinklinės medžiagos puikiai tinka šiltesnėms dienoms, pasivaikščiojimams paplūdimyje ir elegantiškam vakarui. Tinkliniai audiniai taip pat turėtų reikšti ekologinę tendenciją ir susitaikymą su gamta.

Tendencija iš močiutės spintos

 

Liemenės grįžta į naudą. Ar prisimenate savo senelius liemenėse su mielais pleistrais? Ši tendencija jau buvo matoma rudenį ir žiemą. Mums atrodo, kad šis sprendimas yra ne tik patogus, bet ir itin funkcionalus. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai dėvėti tokią liemenę virš mėgstamų marškinėlių, apsivilkti džinsus ir voila! Stilius atrodo nepriekaištingai. Ši tendencija yra didelis linktelėjimas tvariai madai, kuri ragina pirkti dėvėtus drabužius ir pabrėžia, kad senas nereiškia blogo.

Subtilus ir erdvus


Tiulis ir erdvūs audiniai – viena romantiškiausių šių metų tendencijų. Tinkliniai, nėriniai ir permatomi audiniai, atskleidžiantys apatinius drabužius, yra skirti skatinti teigiamus kūno judesius. Subtilios, tekančios suknelės iš skaidrių audinių leis mums persikelti į saulėtas pakrantes. 

Tvido beprotybė

Tačiau didžiausią įspūdį mums paliko "Chanel 2021 Haute Couture" šou. Jį galite žiūrėti čia:

Šis pasirodymas paliečia mūsų širdis dėl daugelio priežasčių, visų pirma dėl to, kad esame šeimos verslas, o mados namų vertybės, kurias Virginie Viard pristato šiame nepaprastame, užburtame pasaulyje, yra nepaprastai artimos mums. Tai mums primena intymų šeimos susitikimą sode ir švelnių akimirkų su artimaisiais ilgesį. Kita priežastis, žinoma, yra požiūris į madą. Mūsų didmenininkas garsėja savo kostiuminiais audiniais, pagamintais iš aukštos kokybės vilnos ir viskozės. 

Yra priežastis, kodėl kostiuminiai audiniai dešimtmečius mėgavosi neblėstančiu populiarumu – mados pasaulyje karaliavo nesenstantys kūriniai, ypač pastaraisiais metais. Kaip ir natūralus šilkas, "Chanel" medžiaga daro net paprasčiausius gabalus prabangius, džiuginančius nepastebimu prašmatnumu ir elegancija. "Chanel" audinys, žinomas kaip tvidas, buvo pavadintas vieno garsiausių mados namų įkūrėjo vardu. Būtent ji išpopuliarino šį nesenstantį modelį, dėvėdama stilingus ir pralenkiančius savo laiko kostiumus. 

Komentarai ()

Pakrovimo...