Audiniai šokių aprangai

Šokių aprangos audiniai dažnai būna itin įspūdingi. Tokia medžiaga turėtų būti šokėjo "antroji oda", tvarkingai apvynioti kūną ir  bendradarbiauti su jo judesiais, be to, ji turi būti veiksminga. Sužinokite, kokius audinius naudoti siūjant šokio kostiumą.

Trys svarbiausios sąlygos, kurias turi atitikti medžiaga

Patvarus

Breezy

Tampus

Deja, dauguma parduotuvių pasiūlymų neatitinka šių sąlygų ir palieka daug pageidavimų kokybės požiūriu. Šokėjas neturėtų būti sutrikdytas nieko, sumaišytas ar supjaustytas į odą. Štai kodėl audinio pasirinkimas yra labai svarbus. 

Medžiaga, kuri dažniausiai naudojama šokiams, yra likra, kuri yra ypač elastinga ir patogi. Geros kokybės likra nesukelia prakaitavimo ir net po ilgo naudojimo ji atrodo puikiai. 

Žinoma, yra atvejų, kai mums reikės standartinės suknelės. Tokiems projektams mes naudojame medžiagas, kurios arba privers suknelės apačią pridėti apimties (valso suknelės atveju), arba bus erdvesnės (pavyzdžiui, džiazo suknelė), priklausomai nuo dizaino, medžiaga pakils arba atsiskleis skirtingomis besisukančiomis figūromis. 

Šio tipo suknelėms geriausios bus: 

satinas - lygus ir tekantis audinys. Viena vertus, blizgus ir, kita vertus, matinis. Jis puikiai tinka ir puikiai tinka labai elegantiškoms, orioms, rutulinių chalatų formoms. 

Šifonas - malonus liesti, lengvas ir šiek tiek permatomas audinys. Dažniausiai naudojamas erdviuose ir paprastuose gabaluose.

organza - plonas ir skaidrus audinys, tuo pačiu metu gana standus.  Tai puikiai tiks gabalams su maivymasis ir užuolaidomis, taip pat suknelėms su dideliu tūriu, kurios tuo pačiu metu turėtų sudaryti lengvumo įspūdį. 

tiulis - permatomas audinys. Dėl paprasto apdorojimo jis gali būti naudojamas kuriant labai skirtingus kūrinius su įdomiomis formomis. 

Georgette - tekanti, matinė, permatoma medžiaga. Šiek tiek standesnis ir sunkesnis už musliną. Tai puikiai tinka erdvioms suknelėms. 

Gera medžiaga reiškia įspūdingą efektą, nepriklausomai nuo aplinkybių, kuriomis šoksime. Itališki audiniai yra neprilygstami. 

Komentarai ()

Pakrovimo...