Ką dėvėti vestuvėms? Tendencijos 2020 m

Ieškote tobulos aprangos vakarėliams ir šventėms, kurios jūsų laukia šią vasarą? Mes ateiname padėti. 2020 metais vestuvių ir vestuvių tema yra labai madinga. Pora pasirenka arčiausiai širdies esančią temą. Tuomet verta įsijausti į ceremonijos pobūdį. Madingiausios šį sezoną pasirodė kaimiškos, boho ir glamūrinio stiliaus vestuvės. Verta pasiruošti šiai progai ir susipažinti su pagrindine tema. 

\

Spalvų 

Spalvingi hitai tiek madoje, tiek puošyboje buvo "Classic Blue", "Neo-Mint", "Purist Blue", "Blueberry", "Peach", "Red" ir "Gold". Nors juoda yra madingiausia spalva šiais metais, jei einate į Pirmosios Šventosios Komunijos, vestuvių ar priėmimo šventę, venkite juodos spalvos. Jei esate tamsių spalvų gerbėjas, pakeiskite juodą tamsiai mėlyna - ji puikiai veiks.

Suknelės vestuvėms

Svarbiausia, kad gerai jaustumėtės pasirinktoje aprangoje, nes joje tikriausiai linksminsitės iki ryto. Įsitikinkite, kad suknelė yra patogi ir pagaminta iš geros medžiagos. 

sukienki na slub3.jpg

Jei sutelkiate dėmesį į paprastumą ir minimalizmą, šilko ar satino apatinio trikotažo stiliaus suknelė bus tobula. Taip pat galite pasirinkti labai paprastus  ir subtilius papuošalus arba lažintis dėl ekstravagantiškų aksesuarų, tokių kaip dideli auskarai ar galvos juosta. Šilkiniai, uniforminiai, lengvi marškiniai taip pat puikiai tiks šiai progai. Tada galite išprotėti dėl savo batų. Batai su gyvūnų modeliu yra madingi šį sezoną. Taip pat populiarios suknelės su peplum juosmeniu. Nereikia daug, kad atitiktų dabartines tendencijas. 

Jei jums patinka išprotėti dėl modelių ir gabalų. Turime gerų naujienų, kad 2020-ieji yra maivymosi, didžiulių pūstų rankovių ir platėjančių dugnų metai. Linksminkitės su mada pagal savo skonį! Dideli lankai ir atogrąžų modeliai taip pat puikiai veiks. Atėjo laikas išbandyti kažką naujo, pavyzdžiui, rauktas, raštuotas sukneles pūstomis rankovėmis. Raukiniai šį sezoną yra itin madingi. Kodėl gi nesusiejus jų su blizgučiais? Metų pabaigoje tokią suknelę galite naudoti per Naujųjų metų išvakares ir vėliau karnavalą. 

Kiekviename iš aukščiau pateiktų variantų galite pabrėžti savo stipriąsias puses. Didelė iškirptė priekyje arba gale ir ilgas pakabukas dekoravimui šiuo atveju labai tiks. Jei nenorite atskleisti savo kūno, rinkitės trapecijos suknelę, kuri yra geriausia savo paprastumu. 

 

Medžiaga

Ar nusprendėte pasiūti aprangą tai ar kitai šventei? Patariame, kokius audinius naudoti šį sezoną. 

Lurex - Tekanti ir subtili medžiaga, kurios dėka ji puikiai tinka figūrai. Mes turime neutralias megztų audinių spalvas, kurios patenka į smėlio ir rožinės spalvos. Tačiau jei esate hitų stilių gerbėjas, turime ir daugiau kontrastingų spalvų, tokių kaip: rugiagėlė, auksas ir amarantas. Blizgučiai papildomai suteiks stiliui glamūrinio charakterio.

Vilnos krepas - Vilna su krepo pynimu, todėl ji tampa lengvesnė ir plonesnė. Mes siūlome madingiausias vilnonio krepo spalvas, iš kurių galite siūti, pavyzdžiui, kostiumą. Tačiau verta prisiminti, kad ši medžiaga geriausiai tinka kaip kostiumas ar viršutiniai drabužiai, nes ji yra 100% vilna ir turi šildymo savybių.

Šilkas Organza - Organza yra gana standus iš natūralaus šilko. Turime įvairių spalvų, jos puikiai dera prie šių metų tendencijų. Ilgi drabužiai su voko iškirpte, pasiūti iš permatomos organzos ar blizgučiais puošto audinio, geriausiai atrodys su minimalistiniais aksesuarais. 

Muslinas - Labai subtili medžiaga. Jis pirmiausia pasižymi lengvumu, todėl jis yra ideali medžiaga vasarai. Mūsų pasiūlyme rasite gražių raštuotų muslinų su gėlėmis ar drugeliais. 

Satinas - Lygus ir tekantis audinys. Viena vertus, blizgus ir, kita vertus, matinis. Jis puikiai tinka ir puikiai tinka labai elegantiškoms, orioms, rutulinių chalatų formoms.

Krepas - Elastinga ir minkšta medžiaga, atspari raukšlėms. Krepas yra  įvairių veislių, skirtingų sudėties ir storio. Tai puikiai atrodo aptemptų suknelių atveju. 

Suknelė cadi - puikiai tinka bet kokiai progai.

Įdomus! 

Apie kostiumų siuvimą rašėme čia

Jei norite sužinoti, kokie aksesuarai bus madingi šį sezoną, spustelėkite čia

Suknelės nuotraukos - Pinterest

Komentarai ()

Pakrovimo...