Kokius aksesuarus rinktis vestuvėms?

Vyksta ypatingų renginių sezonas. Jei jau pasirinkote suknelę šiai ypatingai ceremonijai, verta pagalvoti ir apie aksesuarus, kurie papildys visumą. Kokie aksesuarai madingi šiemet?

Juvelyrika

Auksas, dideli papuošalai – visi karoliai, sunkios apyrankės ir dideli auskarai šiuo metu yra madingi. Ne visi mėgsta auksą, todėl galite lengvai jį pakeisti klasikiniu sidabru. Taip pat galite gauti karolius su natūraliais akmenimis.

Rankinės

Mažos pastelinės rankinės puikiai tiks kartu su spalvingomis, raštuotomis suknelėmis. Auksinės rankinės dėžių ar sankabų pavidalu puikiai tiks kartu su rugiagėlių mėlyna ir raudona apranga. Takso krepšys grįžta į naudą! Oda ar audinys bus puikus priedas. Siuvinėtos mažos rankinės puikiai derės prie boho stiliaus suknelių.

Batai
Aukštakulniai su kontrastingais pirštais yra šio sezono hitas. Pleištai ar baltos basutės puikiai tinka vasaros aprangai. Pavyzdžiui, mulų šlepetės su kulnais gali būti dėvimos su kostiumu. Stiletto sandalai su dirželiu aplink kulkšnį, pompos su kvadratiniais pirštais ir tie, kurie turi geometrinius kulnus, yra absoliuti būtinybė.

Reikmuo

Plaukų kirpimas ypač madingas šį sezoną. Tad prie savo aprangos verta rinktis derančius papuošalus. Galite lažintis už klasikinį auksą ar sidabrą. Taip pat pageidautina perlų ar akmenų. Parduotuvėse rasite bobby smeigtukų, sagčių ar plaukų juostų.

Komentarai ()

Pakrovimo...