Ką dėvėti vestuvėms? Tendencijos 2023 m

Kokios tendencijos vyraus vestuvėse 2023 metais? Ką dėvėti vestuvėms? Šiuos klausimus užduoda visi, kurie artimiausiu metu vestuvių priėmime planuoja išprotėti iki aušros. 

Spalvų 

Spalvingi 2023 metų hitai, tiek mados, tiek apdailos srityse, pasirodė: balta ir žalia, žalia ir auksinė, rožinė ir auksinė, bordo ir aukso, visi pastelinių spalvų deriniai su balta, bet ir fuksija, violetinė ir geltonos spalvos atspalviai. 

Vestuvinės suknelės

Svarbiausia, kad gerai jaustumėtės pasirinktoje aprangoje, nes joje tikriausiai linksminsitės iki aušros. Todėl įsitikinkite, kad suknelė yra patogi ir pagaminta iš geros medžiagos.

 

Jei sutelkiate dėmesį į paprastumą ir minimalizmą, apatinio trikotažo stiliaus suknelė, pagaminta iš šilko ar satino, bus tobula. Šilkinė, vienoda, lengvų marškinių suknelė taip pat puikiai tiks šiai progai. 

 

Jei esate pamišęs dėl raštų ar apimties, šį vestuvių sezoną lauks maivymasis, užuolaidos ir įvairių rūšių raukiniai. Klasikiniai raštai, kurių negali trūkti, yra gėlės ir gyvūnų atspaudai.

 

Ar vestuvių stilius su kelnėmis yra gera idėja? Žinoma, su sąlyga, kad jie yra pagaminti iš elegantiškos medžiagos, kuri gerai tinka figūrai ir nerodoma. 

 

Geriausias kompromisas tarp suknelės ir kelnių bus elegantiškas kostiumas ar kombinezonas. Stilingas, optiškai formuojantis ir kupinas charakterio, jis padarys jus vienu iš geriausiai apsirengusių žmonių vestuvių vakarėlyje. 

 

Kokią medžiagą pasirinkti suknelei ar kostiumui? 

Lažinkitės už kilnius audinius! Satinas, georgette ar nėriniai bus puikus sprendimas. Blizgūs audiniai, tiulis, karoliukai, krištolo ir blizgučių papuošimai taip pat atrodo gražiai. 

 

Taip pat bus puiki idėja pirkti viskozės medžiagą, pagamintą iš celiuliozės. Viskozė, nors ir priklauso sintetinių medžiagų grupei, gali būti panaši į  šilką. Jis yra kietas liesti, blizgus ir visada patogiai priglunda prie kūno, pabrėždamas figūros privalumus. Jis yra šiek tiek skaidrus ir greitai džiūsta. Tai puikiai tinka vasaros vestuvėms. 

Ieškote idėjos puošniai suknelei? Rinkitės natūralų, netempiamą šilką, švelnų odai. Šilko suknelė yra jausminga, elegantiška, gražiai priglunda prie kūno ir suteikia neįtikėtiną komfortą odai. Ji turi natūralų, diskretišką švytėjimą, todėl suknelė neturi turėti puikios formos, kad sužavėtų savo išvaizda. 

Komentarai ()

Pakrovimo...