Nėriniai

Nėrinių kūryba puikiai veikia daugelyje situacijų. Subtilūs, ažūriniai apdailai, viena vertus, yra neįtikėtinai moteriški ir jausmingi, kita vertus, jie gali būti itin elegantiški. Žinoma, vienas neatmeta kito. Nėriniai yra tekstilės medžiaga, turinti nesenstančią formą ir didelę meninę vertę. Jie dažniausiai gaminami iš lino, medvilnės ar poliesterio siūlų.

Nėriniai yra ne kas kita, kaip tekstilės gaminys, pagamintas iš pynimo siūlų pavidalu. Toks tinklelis paprastai susideda iš medvilnės, lino arba poliesterio. Elastiniai nėriniai yra medžiaga pagal matuoklį, puikiai tinkanti lengvoms, jausmingoms suknelėms ir vestuvinėms suknelėms. Mūsų didmenininkas siūlo kruopščiai išbaigtus, subtilius, ažūrinius raštus, kurie puikiai tiks prie vakarinės aprangos ir kaip dekoratyvinis elementas, taip pat ir ant pagalvių užvalkalų. 

Nėrinių audinys pasižymi elegancija ir moterišku žavesiu, todėl jis sėkmingai naudojamas moteriškuose apatiniuose drabužiuose. Šilko satinas arba natūralus šilkas kaip pamušalas puikiai papildys nėrinių aprangą. Mes siūlome platų nėrinių audinių pasirinkimą pagal metrą – įskaitant siuvinėtus blizgučiais arba su blizgiu efektu glamūriniu stiliumi. 

Nėriniai – kokia tai medžiaga? 

Nėrinių audiniai suknelėms, kurie šiandien yra labai kruopščiai geidžiami, šimtmečius buvo laikomi prabangos simboliu – tiek, kad buvo nerašyta taisyklė, pagal kurią kuo daugiau nėrinių kažkas turėjo, tuo aukštesnis jų socialinis statusas. Tuo pačiu metu daugelį metų nėrinių audiniai buvo traktuojami kaip būdas nustatyti stalą ir medžiagą pagyvenusiems žmonėms. Tačiau šiuolaikinė mada yra supratinga, atvira ir, svarbiausia, lanksti – šiuolaikiniai nėriniai puikiai tinka ir prie laisvalaikio aprangos. Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, jie puikiai tiks, užtikrindami kasdienio dėvėjimo komfortą. Be to, tinkamai parinkti aksesuarai privers nėrinių audinį įgauti kitokį charakterį. Dėl to galite žaisti su apranga – nuo romantiško boho iki roko išvaizdos. 

Kaip prižiūrėti nėrinių drabužius? 

Nėriniai suknelei yra itin vizualiai grakšti medžiaga, tačiau daugeliui žmonių tai sukelia priežiūros sunkumų – kaip pasirūpinti drabužiais, pagamintais iš nėrinių, kad jie nebūtų pažeisti po pirmojo skalbimo? Jei tai parduotuvėje pirktos prekės, laikykitės gamintojo rekomendacijų. Daugeliu atvejų informacijos etiketėje turėtų pakakti, kad suknelė ar palaidinė būtų tinkamai išvalyta. Paprastai nėrinių audinius rekomenduojama skalbti rankomis švelniais plovikliais, o po to išdžiovinti plokščiai arba pakabinti ant pakabos (iš anksto patikrinkite, ar nėra išsikišusių elementų, galinčių sugadinti suknelę). Kita vertus, jei nuspręsite jį skalbti skalbimo mašinoje, pritvirtinkite visus kabliukus ir nėrinių audinį sudėkite į medvilninį maišelį.  

Taip pat yra lyginimo problema – nors nėrinių audiniai suknelėms nesiglamžo, dauguma iš mūsų drabužius laiko taip, kad sunku išvengti raukšlių (pvz., stalčiuje). Mes primygtinai patariame nelyginti, nes nėriniai yra per subtilūs, tačiau geras sprendimas yra drabužių garlaivis, kuris išlygins medžiagą.

Nėriniai 2021 m. pavasario-vasaros sezone

Nėriniai yra vienas iš sudėtingiausių motyvų, kuriuos galima naudoti stilizuojant tiek kaip detalę, tiek kaip bendrą išvaizdą. Nėrinius galime pasirinkti bet kokiai progai. Vakarui, kiekvienai dienai ar į darbą.

Boho suknelė

Šiuo nepaprastu metu rankdarbiai įgijo populiarumą, o internete gausu gražių, rankomis megztų drabužių ir aksesuarų boho stiliaus. Toks stilius tikrai patiks šio stiliaus gerbėjams. Ryškių spalvų kostiumai ar suknelės su nėrinių įdėklais yra puiki idėja atostogų išvaizdai. Pritvirtinkite prie jo vainiką ir voila! 

Apatinio trikotažo suknelė

Apatinio trikotažo suknelės pastaraisiais metais buvo absoliutus hitas. Statykite už spalvą! Tokia intensyvių spalvų nėrinių suknelė atrodys dieviškai!

Palaidinė su dirželiais

Tokius marškinėlius galima rasti kiekviename garderobe! Jų nėrinių versija yra tikrai puiki idėja festivalio stiliui. Tokią palaidinę galima dėvėti su džinsinėmis kelnėmis. Ir štai, intriguojantis pavasario žvilgsnis yra paruoštas!

Vestuvės

Ar planuojate vestuves? Nėriniai visada yra gera idėja tiek apdailos, tiek visumos požiūriu. Mūsų didmenininke turime platų vestuvinių nėrinių ir nėrinių aplikacijų pasirinkimą. Patikrinkite patys!

Komentarai ()

Pakrovimo...