Apie moteris, su moterimis. Fotosesija su Oliwia Król

Ką veikiame laisvalaikiu? Mes palaikome jaunus ir talentingus žmones! Vasario 25 d. mūsų komandos moteriškoji dalis turėjo galimybę dirbti su Poznanės menininke Oliwa Król. Kelių valandų sesija itin įkvepiančių jaunų moterų grupėje visada gerai praleidžia laiką. 

Projekto premjera įvyko Moters dieną. Oliwia surengė fotosesiją, nes norėjo pabrėžti Poznanės moterų stiprybę, nepriklausomybę ir valią kovoti, kurios visiškai neprieštarauja jų subtiliai ir jautriai prigimčiai. Taip gražiame, idiliškame peizaže buvo sukurtas projektas, apie kurį verta kalbėti garsiai.

Menininkui uždavėme keletą klausimų: 

Ar tokia fotosesija jau seniai buvo jūsų galvoje? 

Moterų projektas buvo labai spontaniškas - šią idėją sugalvojau pažodžiui likus savaitei iki planuojamo užsiėmimo ir nesitikėjau, kad tiek daug nuostabių moterų norės jame dalyvauti! Nors, tiesą sakant, visada turėjau galvoje įvairius projektus ir niekada negalėjau jų įgyvendinti, nes visada buvo kažkas svarbesnio, bet galų gale man pavyko ir aš tuo nepaprastai džiaugiuosi!!

Kokią žinutę norėjote perduoti projekte?

Pagrindinis projekto tikslas buvo paskatinti apmąstymus ir supažindinti visuomenę su tuo, kokia svarbi ir neįkainojama abipusė parama yra dabartinėje moterų situacijoje Lenkijoje ir kitose pasaulio šalyse. Be to, norėjau pabrėžti, kad turėtume didžiuotis savo moteriškumu, seksualumu ir kad gerbiame vienas kitą bei keičiamės vidine stiprybe. Be to, norėjau paneigti tam tikrą stereotipą ir parodyti, kad mūsų delikatesas ir jėga eina kartu! 

Koks buvo jo pagrindinis tikslas? (projektas)

Be to, kad turime daug skirtumų, mes taip pat turime daug bendro. Kaip moterys, turėtume laikytis išvien ir stovėti viena už kitos. 

Kaip jums pavyko suorganizuoti tokį merginų skaičių? (ir kaip jūs dirbote kartu)
Iš pradžių pasiūliau dalyvauti sesijoje gana mažai ir artimai moterų grupei, bet paskui pagalvojau sau - kodėl gi nepakvietus ko nors kito? Tada pasiūliau paklausti ir savo seserų, draugų ar pažįstamų apie norą dalyvauti sesijoje ir taip susirinko apie 20 žmonių! Bendradarbiavimas buvo puikus. Visą dieną sėdėjome lauke, kalbėjomės, klausėmės muzikos ir linksminomės! Man buvo svarbu įsiklausyti ir į jų pasiūlymus bei idėjas nuotraukoms, nes tai buvo mūsų bendras projektas! Tikiuosi, kad man pavyko parodyti dalyvių originalumą ir grožį tiek išorėje, tiek viduje.

Ar turite mėgstamą nuotrauką iš šios fotosesijos?

Tiesą sakant, neturiu vienos mėgstamos nuotraukos, bet galiu nuoširdžiai pasakyti, kad tai yra vienas iš mano mėgstamiausių užsiėmimų, kuriuos kada nors turėjau malonumą daryti.

Kaip apibendrintumėte sesijas?

Puiki sesijos santrauka: Likite stiprūs, būkite drąsūs, būkite tolerantiški, būkite kupini meilės, būkite savimi ir siekite žvaigždžių.

Komandai parūpinome tiulio. Modeliai suvynioti į subtilų audinį, kuris pabrėžia jų jausmingumą ir moteriškumą.

Visą seansą galite žiūrėti čia: https://www.facebook.com/oliwia.krol.10/posts/3575192382607913

Ar jums reikia medžiagos fotosesijai? Džiaugiamės galėdami padėti! Parašykite mums wspolpraca@izpol.pl

Komentarai ()

Pakrovimo...