Mūsų rudens kampanija

Rudens pradžioje pristatome fotosesijos, vykusios mūsų sandėlyje bendradarbiaujant su Izabella Kłos, dizainere iš Poznanės, efektus. Mes parodome jums unikalią Izabelos drabužių kolekciją, kuri siuva savo drabužius daugiausia iš mūsų medžiagų.



Moteriškumas naujame leidime 



"Izabella Kłos" prekės ženklas yra nesenstanti klasika ir elegancija, sulaužyta beprotybės užuomina, kurią kiekvienas iš mūsų turi mumyse. Dėl savo ilgametės patirties siuvant pagal užsakymą, dizainerė puikiai sužinojo apie moterų poreikius - ir reaguojant į juos, buvo sukurtas prekės ženklas, kurio pagrindinis tikslas - išryškinti ir pabrėžti moteriškumą. Tradicinis siuvimas, aukščiausios kokybės audiniai ir dėmesys detalėms yra keletas savybių, apibrėžiančių prekės ženklą. Didelė amato dalis yra rankinis darbas, kuris įrodo kiekvieno projekto unikalumą ir unikalumą. Natūrali moterų stiprybė yra didžiausias dizainerio įkvėpimas, kuris kartu su tradiciniais ir moderniais siuvimo metodais leidžia sukurti unikalias, nesenstančias kolekcijas.



Apvyniokite save rudenį su Izpol



Savo rudens kolekcijoje sekame tendencijas, žaidžiame su mada, originaliai ir neįprastai demonstruojame savo audinius. Mes sujungėme madingiausius modelius ir spalvas, įkvėptas madų šou. Tai darome tam, kad mūsų klientai galėtų rasti tai, ko jiems labiausiai reikia 2020–2021 m. rudens-žiemos sezono metu. Mes taip pat parodome jums medžiagas, kurios padės jums susidoroti su nuolatiniais temperatūros svyravimais ir saulės spindulių trūkumu. 



"Chanel " įkvėpimas


 

Verslo moteris, apsirengusi juoda suknele iš "Chanel" kostiumo audinio, subtiliai papuošta perlais. Kūrinys yra savotiška duoklė 20-ajam dešimtmečiui. Suknelė pabrėžia mūsų herojės klasę ir eleganciją. Mes susiduriame su savimi pasitikinčia moterimi, kuri žino, ko jai reikia renkantis medžiagas naujausiam projektui. Be to, nepamirškime, kad visi minkšti audiniai ir megzti audiniai dabar bus nepakeičiami, todėl kviečiame pas mus šiltos vilnos!



Laisvas čekis



Gaivi, sportiška išvaizda. Balta yra puiki spalva kuriant gražius drabužius, todėl mes ją naudojome kaip Izabella Kłos kostiuminės vilnos palto pagrindą. Audžiant ritinius su languota vilna, norėjome pridėti šiek tiek nuotraukos variantų. 



Karmelove



Stipri ir nepriklausoma moteris. Vienoje pusėje ji elegantiškai apsirengusi, kita vertus, ji sėdi plačiai atskyrusi kojas kaip savo autonomijos ženklą. Viskas laikoma nuogomis spalvomis - visi smėlio spalvos stiliai laikomi universaliais ir elegantiškais bei tinkančiais bet kokiai progai. Kupranugario spalva jau yra klasika moterų madoje. Mes nusprendėme jį derinti su balta striuke su aukso elementais, kupranugario cigarečių kelnėmis ir rudais pleištais. Visa tai atrodo itin seksualiai ir tokią aprangą galime lengvai dėvėti kiekvieną dieną.



Nėra nieko geriau už patenkintą klientą



Nuotraukoje modelis dėvi Izabella Kłos striukę, pagamintą iš ecru kostiumo vilnos ir džinsinio audinio elementų, kuriuos galite rasti mūsų galanterijoje. 



Pagrindinis drabužių elementas rudens-žiemos sezono metu, žinoma, yra visų rūšių viršutiniai drabužiai. Todėl verta įsigyti tinkamai šiltų medžiagų! Mes patenkiname jūsų poreikius ir siūlome nuostabius kailio audinius. Turime įvairių spalvų versijų, kurios netrukus bus prieinamos mūsų svetainėje. Sekite naujienas! Ačiū už dėmesį



kinematografija: Wiktor Schneider

stilius: Marija Minga

makiažas: Natalija Kałach

atskiri stiliaus elementai Izabella Kłos gerumo dėka

Audiniai: didmeninė prekyba Izpol audiniais

Komentarai ()

Pakrovimo...