Kaip siūti paprastą vasaros suknelę? "Pasidaryk pats" vadovas

Šiltos dienos daro . Jei nežinote, kaip tai padaryti, mes esame čia, kad padėtume. Mūsų patarimai padės išsirinkti tinkamą medžiagą, modelį ir pateiks konkrečių patarimų dėl siuvimo. Žmonės, kurie tik pradeda savo nuotykius su siuvimu, taip pat raginami priimti iššūkį.

Kaip išsirinkti suknelės medžiagą?

Svarstymai, kaip siūti paprastą suknelę vasarai, turėtų prasidėti nuo tinkamo audinio pasirinkimo - karštomis dienomis tiks tas, kuris yra erdvus ir lengvas. Gerai pasirūpinti aukšta medžiagos kokybe - tai nesukels mums jokių sunkumų siuvant, o suknelė mums tarnaus ilgą laiką. Gera idėja pasiekti medvilnę, nes tai erdvus audinys ir natūrali medžiaga, gera odai, be to, ją lengva siūti. Mes rekomenduojame medvilnę vientisos spalvos ir gražių, spalvingų atspaudų. Išskirtinei šilumai rekomenduojame medvilninį batistą, kurio svoris yra mažesnis nei tradicinio medvilninio audinio, todėl jis yra ypač erdvus ir kvėpuojantis. Įdomus variantas taip pat yra medvilnė, labai subtilus blokavimas. Audinys yra itin malonus liesti, todėl iš jo galite sukurti kūną apkabinančią aprangą. Originali idėja yra nėrinių audiniai, iš kurių galite sukurti tikrai gražią, oficialią suknelę. Kita vertus , subtilus šilko audinys yra stiliaus ir elegancijos derinys.

Suknelės modelio pasirinkimas vasarai

Renkantis modelį, verta vadovautis tuo, kokius siuvimo įgūdžius turime. Jei tik pradedate, pagalvokite apie laisvą suknelę su paprastu kirpimu, kad nenusiviltumėte kurdami savo pirmąją aprangą. Praleiskime papildomus elementus. Be to, susiaurėjimas ar šoninis pjūvis gali būti per sunku pradėti. Tačiau jei jau kurį laiką eksperimentuojate su siuvimu, pravartu pagalvoti apie aksesuarus, tokius kaip iškirptė, maivymosi ar kišenės. Galite pasiekti galanterijos aksesuarus, tokius kaip stilingos sagos ar nėriniai. Viskas priklauso nuo jūsų vaizduotės!

Kaip siūti paprastą suknelę?

Dabar, kai pasirinkome tinkamą medžiagą ir modelį, galime pradėti dirbti! Prieš pereidami prie kito etapo, paruoškite šiuos priedus, kurie tikrai bus naudingi siuvant:

  • Siuvėjo žirklės
  • siuvėjo matavimo priemonė
  • Pins
  • savaime dingstantis rašiklis
  • lygintuvas ir lyginimo lenta.

1 veiksmas

Galite naudoti paruoštą suknelės modelį arba piešti jį iš paruošto. Nubrėžkite priekį ir nugarą atskirai. Rinkdamiesi suknelę, kurią norite piešti, įsitikinkite, kad ji laisvai priglunda prie jūsų - kai ji susiveržs, po elementų siuvimo galime į ją netilpti. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai nupiešti pusę priekio ir pusę nugaros.

2 žingsnis

Prieš pjaustant audinius iš natūralių pluoštų, jie turi būti dekatuoti, t.y. veikiami temperatūros ir garų. Išdėstykite modelį ant audinio. Priekis ir nugara turi būti supjaustyti kaip visuma, todėl turime jį pridėti prie medžiagos sulankstymo linijos. Iškirpkite suknelės apačią atskirai.

3 žingsnis

Prisekite suknelės viršaus priekį ir galą. Dabar mes sujungiame šias sekcijas, susiuvdami jas kartu. Nepamirškite per daug nerinkti suknelės, nes turėsite problemų ją apsivilkdami. Po siuvimo pabandykite ant viršaus. Tada baigiame suknelės iškirptę, priklausomai nuo to, kaip norime, kad ji atrodytų. Dabar pereiname prie suknelės apačios - siuvame ją prie šoninės linijos ir siuvame suknelės apačią aukštyn.

Vasarinė suknelė pagal jus

Jūsų pačių pasiūta vasarinė suknelė tikrai pritrauks kitų dėmesį! Jūs tikrai galėsite jį siūti, jei atsižvelgsite į mūsų patarimus. Net jei yra tam tikrų sunkumų, neverta atsisakyti - pasitenkinimas siuvant paprastą vasarinę suknelę bus didžiulis ir yra didelė tikimybė, kad tai paskatins jus ir toliau būti kūrybingiems. Jūs turite galimybę sukurti kažką unikalaus ir savo stiliaus, pasirinkdami tinkamą pjūvį ir medžiagos tipą. Sėkmės!

Komentarai ()

Pakrovimo...