Bourette šilkas

Šilko medžiagos yra ne tik gražios, bet ir turi daug savybių, dėl kurių ji laikoma prabangia ir verta turėti medžiagą. Savo audinių didmenininkės Poznanėje pasiūlymu įrodome, kad kiekvienas šilko audinys yra skirtingas – turime daug fantastiškų pasakų spalvų dizainų, taip pat glotnių šilko audinių. Vienas iš jų yra bourette šilkas. Kviečiame susipažinti su asortimentu ir pateikti užsakymus. Mūsų parduotuvėje galite įsigyti natūralaus šilko už gerą kainą.

Kas yra bourette šilkas?

Bourette audinys yra žaliavinis šilkas, pagamintas iš šilkmedžio šilkaverpių šukų ir kokonų. Jis panašus į lininius audinius, tačiau išlaiko visas pagrindines šilko savybes. Tačiau jis yra kilnesnis nei lininiai audiniai - jis mažiau raukšlėjasi. Tuo pačiu metu jis yra šiek tiek šiurkštus ir išlaiko kaimišką išvaizdą. Šilkas suteikia jam kilnų blizgesį.

Bourette šilko savybės

Natūralios medžiagos idealiai tinka jautriai odai, nes nesukelia mėlynių ir nedirgina odos. Jis veikia taip pat ir su bourette šilku. Medžiaga yra maloni ir minkšta liesti. Jis turi hipoalerginių savybių, dėl kurių mes esame mažiau veikiami daugelio alergenų mūsų aplinkoje. Šilkas leidžia mūsų odai kvėpuoti, nes jis turi didelį oro pralaidumą. Jis turi mažesnes šilumos izoliacijos savybes, tačiau neturi įtakos žemesnės temperatūros suvokimui, nes šilkas išlaiko mūsų kūno temperatūrą.

Ką galite siūti su bourette šilku?

Komentarai ()

Pakrovimo...