Madingiausios 2022 metų pavasario-vasaros sezono spalvos

Jei vis dar svarstote, į kokias spalvas reikia atsižvelgti perkant naujus audinius 2022 m. pavasario-vasaros sezonui - mes esame čia, kad padėtume! Specialiai jums paruošėme karščiausių šių metų spalvų tendencijų apžvalgą pagal "Pantone" ataskaitą, suderindami jas su nuotraukomis iš madų šou. Šių metų tendencijos apima visas vaivorykštės spalvas. Pastelės, subtilus bliuzas ir persikų spalva taip pat yra madingi. Įsitikinkite patys!

Visi skaistalų atspalviai

Rožinė visada buvo siejama su mergaitiškumu ir subtilumu - tai geras laikas paneigti šią prasmę! Rožinė yra susijusi su teigiama energija, linksmybėmis ir viena madingiausių spalvų artėjančiame 2022 m. pavasario-vasaros sezone. Nuo šiol rožinė spalva asocijuojasi su moteriška jėga ir tampa savimi pasitikinčios 21-ojo amžiaus moters simboliu. Rožinės spalvos pasiūlymas "verslo" forma šį sezoną bus labai pageidautinas. Gerai parinkta rožinė stiliaus kostiumai tinka kiekvienai moteriai. Ši spalva puikiai derės su subtiliu blondinės grožiu, o brunetės atveju ji pabrėš jos grožį.


Saulėtos spalvos

Šį pavasarį renkamės intensyvius atspalvius, kupinus teigiamos energijos. Geltona yra spalva, kuri puikiai iliustruoja, kas vyksta gamtoje pavasarį. Geltona mados, priešingai nei išvaizda, yra labai universali - ji tinka kiekvienam grožio tipui, tačiau turėtumėte pasirinkti tinkamą atspalvį. Geltona puikiai atrodo stiliaus, dėvima iš viso arba kartu su neutraliomis spalvomis: balta, pilka, smėliu, kremu. Su juoda spalva jis sukuria labai aiškų kontrastą, kuris gerai veikia, pavyzdžiui, verslo leidime.


Raudonos

"Pantone" spalva, "Dahlia" yra nuostabiai išskirtinė violetinė spalva, skleidžianti dinamišką atmosferą. Mus žavi, kaip gražiai jis atrodo kaip pagrindinis stiliaus elementas. Išraiškinga violetinė su mėlynu pamušalu yra išreikšti išradingumą, kūrybiškumą, naujos energijos ir skaitmeninės dvasią. Violetinis stilius veiks tiek kasdieniam dėvėjimui, tiek darbui. Graži violetinė suknelė, papildyta raštuotomis pėdkelnėmis ar spalvingu paltu, sukurs moterišką ir tuo pačiu lengvą rinkinį, kurio niekas nepraeis abejingai. 


Raudonas


Karšta raudona, kaip įprasta, prideda sekso patrauklumo ir moteriškumo. Raudona tapo neatsiejama drabužių spintos dalimi ateinantį sezoną. Populiariausias dizainerių pasiūlytas raudonos spalvos dėvėjimo būdas yra bendra išvaizda. Naujas raudonos spalvos simbolis - tai nebėra spalva, susijusi su pasimatymais. Naujausiose kolekcijose ji tapo itin elegantiška, moteriška, išraiškinga, skleidžianti jėgą ir ryžtą.


Mėlynas dangus

Minkšta mėlyna spalva leis jums jaustis palaimingai. "Spun Sugar" spalva yra neįprasto pobūdžio pastelė. Mėlyna tinka absoliučiai visiems! Mėlyna yra labai universali spalva, kuri puikiai tinka darbui, bet taip pat gali padaryti įspūdį vakare. Kasdien galite lengvai dėvėti jį kaip alternatyvą mėgstamoms juodoms ar kitoms pagrindinėms spalvoms, tokioms kaip smėlio ar pilka. Mėlynos marškinių palaidinės ar vilnonės liemenės, įskaitant tas, kurios yra intriguojantis spalvų akcentas, taip pat yra gera idėja.


"Catwalk" nuotraukos atsisiųstos iš "pinterest"

Komentarai ()

Pakrovimo...