Šilko kostiumo audinys su vilnoniu pynimu

Vestuvių sezonas netrukus prasidės, todėl verta pagalvoti apie medžiagas, kurias planuojate naudoti savo aprangai su sutuoktiniu. Tačiau šiandienos tekstas labiau skirtas vyrams, o ne moterims. Mūsų pasiūlyme yra unikalus šilko audinys su vilną primenančiu pynimu, kuris leis vyrams gerai atrodyti ypatingais vakarais.

Itališkas kostiuminis audinys, 100% šilkas su vilnos pynimu. Tai pasaulinio lygio rūšis! Labai originalus produktas, pasižymintis išskirtiniu minkštumu. Jis yra gana nelankstus, bet su šilko audiniams būdingu kilniu blizgesiu. Produktas gali būti saugiai vadinamas aukščiausios kokybės, nes jis pirmiausia naudojamas aukštam pritaikymui.

Šilko kostiumo audinio savybės

Natūralios medžiagos idealiai tinka jautriai odai, nes jos nesukelia mėlynių ir nedirgina odos, kurią norime išvengti svarbiomis progomis. Medžiaga yra maloni ir minkšta liesti. Jis turi hipoalerginių savybių. Šilkas leidžia mūsų odai kvėpuoti, nes jis turi didelį oro pralaidumą. Jis turi mažesnes šilumos izoliacijos savybes, tačiau neturi įtakos žemesnės temperatūros suvokimui, nes šilkas išlaiko mūsų kūno temperatūrą.

Ką iš jo siūti?

Susiję produktai

Komentarai ()

Pakrovimo...