Daugelis sužinojo, kaip gražus, patvarus ir vertingas šilkas. Vieną iš savo postų skyrėme šilkui. Jis turi teigiamą poveikį odos sveikatai, turi praktines ir estetines vertybes. Jis taip pat gali būti austas įvairiais būdais, gaunant skirtingą struktūrą, blizgesio laipsnį ir storį. Mūsų didmenininke galite nusipirkti bet kokį šilką pagal skaitiklį, tačiau pavasarį ir vasarą kai kurios šio audinio veislės veiks geriau nei kitos.

Kodėl šilkas pavasario ir atostogų suknelėms?

Dėl tų pačių savybių, dėl kurių šilko oda ir sveikata yra draugiška, jį geriausia dėvėti pavasarį ir vasarą. Tai laikotarpis, kai yra daugiau saulės spindulių ir temperatūra žymiai pakyla. Kita vertus, šventės skatina pasivaikščiojimus, mankštas ir renginius lauke. Dėl to mes prakaituojame ir mums reikia patogių, erdvių drabužių.

Šilko audinio savybės – patogūs ir erdvūs drabužiai vasarai

Šilkas labai gerai atitinka vasaros drabužių sąlygas, nes:

  • leidžia odai kvėpuoti – kadangi ji yra plona ir natūrali, ji užtikrina pakankamą oro srautą,
  • išsaugo kūno temperatūrą – šilkas stengiasi palaikyti odos temperatūrą ir taip apsaugo nuo perkaitimo – analogiškai, jis tam tikru mastu apsaugo odą nuo šalčio žiemą,
  • Jis turi nemažą gebėjimą sugerti vandenį – jis gali sugerti daug daugiau vandens nei medvilnė, tačiau vis tiek išlieka sausas. Be to, jis greitai džiūsta, o tai svarbu vasarą, kai prakaituojame, arba pavasarį, kai gali atsirasti netikėtas lietus,
  • šilkas yra labai patvari ir tampri medžiaga – jis gerai prilimpa prie kūno, o tai padeda pabrėžti figūros ir grožio savybes,
  • Jis turi didelį atsparumą raukšlėms, o tai žymiai sumažina spaudimo laiką. Galite greitai pasiruošti vasaros pasivaikščiojimui ar vakarėliui,
  • Kai kurie šilko audiniai yra atsparūs nešvarumams – ypač muslinui.

Visa tai daro šilką puikia medžiaga drabužiams, kurie dėvimi pavasario ir vasaros dienomis. Norėtume šiek tiek daugiau papasakoti apie kai kurias šilko rūšis.
1110471.png

Šilkas pagal metrą – geriausios šilko rūšys vasarai

Šilkas dėl savo lengvumo, glotnumo ir malonumo liesti labai asocijuojasi su laikotarpiu, kai viskas atgyja ir aplink karaliauja jaunatviška dvasia. Kurį iš jų ypač rekomenduojame?

Šifonas

Labai populiari medžiaga moteriškai tekstilei, pavyzdžiui, suknelėms, palaidinėms, sijonams ar kelnėms. Jis taip pat dažnai naudojamas vestuvių madoje. Kaip šilkas – jis lengvas, erdvus ir kvėpuojantis. Tai puikiai tinka vakarinei aprangai. Jis turi subtilų, subtilų blizgesį, o kadangi jis teka, suteikia jums galimybę parodyti savo figūrą. O vasara yra vestuvių metas. Šifonas asocijuojasi su prabanga ir tokia yra nuomonė – jis priklauso elegantiškesnėms šilko atmainoms. Taip pat skiriasi sintetinių pluoštų pridėjimas. Ši medžiaga naudojama kuriant "kasdieniškesnį" drabužių spinta.

Peržiūrėkite mūsų kategoriją: Šifonas

Mitkalis

Šis šilkas laikomas vienu gryniausių. Ne tik dėl savo natūralumo, bet daugiausia dėl to, kad jis yra ypač atsparus nešvarumams. Muslinas yra dar vienas geras pasirinkimas iš mūsų šilko asortimento vasarinėms suknelėms. Jis pasižymi ypatingu delikatesu ir yra labai plonas. Jis turi atvirą pynimą ir yra lengvas – tai gera žinia žmonėms, turintiems jautrią odą. Muslinas taip pat yra audinys, pasižymintis geru oro pralaidumu, kuris leidžia odai kvėpuoti karštomis dienomis. Be to, jam būdingos antialerginės ir priešgrybelinės savybės.

Peržiūrėkite mūsų kategoriją: Muslinas

Šilko ir medvilnės batiste

Šis audinys turi medvilnės mišinį, todėl jis yra unikalus šilko audinių pasaulyje. Kaip ir jo pirmtakai, jis taip pat yra lygus ir malonus liesti. Panašiai jis taip pat suteikia komfortą dėl savo kvėpavimo. Labai populiari kasdienių suknelių, marškinių, šalikų ar pareos siuvimo įvairovė. Jis pasižymi nedideliu blizgesiu, todėl atrodo geriau nei klasikinė medvilnė.

Peržiūrėkite mūsų kategoriją: Medvilnė ir Batiste

Susiję produktai

Komentarai ()

Pakrovimo...