Moterys jau seniai įsimylėjo kostiumus! Daugelis iš mūsų dažnai stebisi: "Ką dėvėti verslo susitikime?" arba "Ką šį kartą dėvėti ypatingam renginiui?". Mes ateiname padėti. Kelnės ir striukė yra geriausias būdas jaustis patogiai ir atrodyti elegantiškai bet kurioje situacijoje. Šiandienos straipsnyje patarsime, kokius audinius galite naudoti norėdami pasiūtitobulą striukę 2020 m. pavasario/vasaros sezonui. Mūsų instagrame skirtuke "kostiumai" rasite įkvėpimų tiesiai iš mados pasaulio.

Tendencijos 2020 m

Moteriški kostiumai nepalieka takų. Be klasikos, tokios kaip juodas švarkas su liemeniu, galime išprotėti dėl spalvų ir raštų, nes šiemet mados pasaulį užkariauja drąsūs atspaudai ir intensyvios spalvos. Ilgesnės striukės kartu su plonomis kelnėmis yra šio pavasario hitas. Su tokiu kostiumu jausitės ne tik patogiai, bet ir seksualiai.

Iš ko siūti moterišką kostiumą?

Moterų apranga ypatingam renginiui, žinoma, neapsiriboja švarku ir kelnėmis. Galime rinktis iš raštų ir raštų: oversized striukės, švarkai ir chanel striukės. Derinkime juos su petticoats, sijonais ir džinsinėmis kelnėmis. Vienintelis dalykas, kuris mus riboja, yra mūsų vaizduotė. Siuvimui geriausiai tinka vilnoniai audiniai, šilko audiniai, veliūras ir visi šių pluoštų mišiniai.

Ką siūti moterišką kostiumą pavasario/vasaros sezonui?

Mūsų drabužių spinta, ypač šiais metų laikais, turėtų būti lengva ir kvėpuojanti. Patikimas audinys kostiumo siuvimui tiek moterims, tiek vyrams yra medvilnė. Siūlome unikalią pasirašytą ir spausdintą medvilnę . Mes taip pat galime naudoti erdvų liną, deja, jūs turite prisiminti, kad linas, kaip natūralus audinys, linkęs raukšlėtis. 

Mūsų pasiūlymas

Šį sezoną aukščiausiai karaliauja patikrinti kostiumai. Štai kodėl mes jums siūlome liną su viskoze, taip pat patikrintą kostiumų vilną. Medvilnės ir lino derinys rekomenduojamas, pavyzdžiui, darbui, nebūtinai ypatingiems renginiams, jie turi tankų pynimą, kuris vasarą gali būti problemiškas ir sukelti prakaitavimą. Cadi suknelės audiniai Jie puikiai tinka plonoms striukėms pavasarį ir vasarą. Šilko taip pat negali trūkti. Mūsų svetainėje rasite šilkas, austas ant lino, medžiaga yra lengva, minkšta, nematoma ir tokią striukę galite siūti be pamušalo. 

Susiję produktai

Komentarai ()

Pakrovimo...