Kaip pasirinkti pamušalo audinį?

Ar žinote, kokia turėtų būti gera pamušalo medžiaga? Mūsų nuomone, svarbiausia yra kokybė. Nepriklausomai nuo to, ar pamušalai yra viskozė, šilkas ar medvilnė – jie turėtų būti patvarūs. Mes siūlome platų kruopščiai atrinktų audinių pasirinkimą, kurie puikiai tinka kaip pamušalas. Su mūsų pagalba jų pasirinkimas bus lengvesnis.

Koks pamušalo audinys veiks geriausiai?

Kaip sakoma, velnias slypi detalėse. Todėl pamušalo medžiaga taip pat reikalauja jūsų dėmesio. Kilnus siuvimo stilius siejamas su kokybės išlaikymu ne tik drabužio išorėje, bet ir vidiniame sluoksnyje. Be to, gerai parinktas ir pagamintas pamušalas taip pat yra svarbus konstrukcijos elementas, kuris padės išplėsti elemento funkcionalumą.

Koks pamušalo audinys bus geriausias pasirinkimas? Daug kas priklauso nuo to, ką šiuo metu dirbate.

  • Poliesterio pamušalas

Tai pigiausias variantas, o jo pranašumas yra didelis patvarumas. Tačiau reikia nepamiršti, kad jei siuvame iš vilnos ir naudojame poliesterio pamušalą, vilnos savybės nebus visiškai panaudotos. Per poliesterio sluoksnį sumažėja medžiagos pralaidumas, o vilna negali įkaisti taip, kaip turėtų. Tas pats gali būti ir su kitais audiniais ir trikotažu.

Poliesteris dažnai pasirenkamas kaip sijonų, paltų, švarkų ir rankinių pamušalas – būtent dėl savo patvarumo. Peržiūrėkite mūsų pasiūlyme esančias poliesterio pamušalų parinktis.

  • Viskozės pamušalas

Jis pagamintas iš celiuliozės pluošto, kurio dėka jis turi natūralių audinių privalumų, dėl kurių mes jį mylime! Viskozės pamušalas yra kvėpuojantis, nėra elektrifikuotas ir yra minkštas liesti. Todėl jis puikiai tinka kostiumams, kostiumams ir elegantiškiems drabužiams ypatingoms progoms. Patrauklesnius viskozės audinius galite rasti čia.

Viskozės pamušalai, taip pat šilko ir medvilnės pamušalai (pagaminti iš natūralių pluoštų) suteikia puikią kūrinio apdailą, taip garantuodami vizualiai rafinuotą efektą. Peržiūrėkite mūsų šilko pamušalus. Vasaros suknelėms ir sijonams batiste taip pat gali būti naudojamas kaip pamušalas.

Blizgus audinys pamušalams – kaip išsirinkti?

Kam iš tikrųjų reikia pamušalo? Na, gerai parinkta pamušalo medžiaga yra atsakinga už:

  • lengva apsivilkti drabužius,
  • kaip drabužiai tinka prie figūros,
  • papildoma pagrindinio audinio apsauga, t
  • stiprinti ir pratęsti pagrindinio audinio tarnavimo laiką, t
  • dėvėti komfortą, taigi ir reguliuoti temperatūrą bei sugerti drėgmę.

Todėl geriausias sprendimas bus pasirinkti medžiagą, kuri yra draugiška mūsų kūnui, t.y. gerai reguliuoja temperatūrą ir sugeria drėgmę. Taip pat svarbu tinkamai suderinti du medžiagos sluoksnius, kurie suteikia gatavam elementui optimalų lankstumą, ilgaamžiškumą ir gerą išvaizdą. Tai reiškia, kad nėra verta taupyti ant pamušalo.

Pamušalo medžiaga – dekoratyvinė drabužio apdaila

Ar pamušalo audiniai gali būti raštuoti? Visiškai! Tokiu būdu savo drabužiams suteiksite individualų charakterį ir parodysite pasauliui, kad galite žaisti su mada. Taip pat galite lažintis dėl blykstės ar originalios spalvos. Šis pamušalas yra lygus, efektyvus ir prašmatnus. Satino pynimo dėka jis daro įspūdį savo intensyviu blizgesiu ir delikatesu

Tačiau, nepaisant to, kokia blizga pamušalo medžiaga, pasiekite slidžius audinius, kurie turi gerą sudėtį. Audinio storį reguliuokite atsižvelgdami į tai, kam jums reikalingas drabužių pamušalas – paltai ir striukės reikalauja patvaresnio pamušalo nei lengvos suknelės vasarai ir pavasariui.

Mūsų didmenininke rekomenduojame šilko ir medvilnės pamušalus, tačiau viskozės pamušalai bus vienodai saugus pasirinkimas. Izpol galite užsisakyti didmeninius pamušalus, taip pat medžiagas, reikalingas privačiam asmeniui. Pasitikėkite mūsų patirtimi ir rinkitės audinius pamušalams, kurie pasižymi aukšta kokybe ir ilgaamžiškumu, reikalingu vidiniam drabužių sluoksniui.

Susiję produktai

Komentarai ()

Pakrovimo...