Tendencijos ruduo-žiema 2020/2021

Nusprendėme padėti išsklaidyti bet kokias abejones dėl vyraujančių 2020/2021 m. rudens-žiemos sezono tendencijų. Koks stilius karaliavo ant takų? Kaip pasirinkti spalvas? Kokie modeliai yra madingiausi? Mes stengsimės atsakyti į visus šiuos klausimus. Pasirinkdami tam mūsų audinius. Ar tu pasirengęs?

Žaisk su mada

Negabaritiniai pečiai yra praėjusio pavasario tendencija, kuri išlieka su mumis iki šios dienos. Galime žaisti ir formuoti juos tiek, kiek norime, pavyzdžiui, pūstomis rankovėmis, arba sukurti "šikšnosparnio sparnų" įspūdį. Kalbėdami apie per didelius gabalus, norėtume paminėti odines baikerių striukes, kurios puikiai dera su megztais audiniais. Galime pastebėti tendenciją, kad atsiranda oversized megztiniai. Puikiai tiks laisvi, negabaritiniai megztiniai, užsegami dekoratyviniu diržu. Jei nesate laisvų drabužių gerbėjas, šie trumpi ir aptempti megztiniai, dekoruoti mažomis sagomis, taip pat puikiai tiks. Trikotažo skyriuje rasite unikalių egzempliorių. Lygūs, raštuoti, stori, ploni, visi jie yra minkšti ir aukščiausios kokybės. 

Apatiniai drabužiai "ant viršaus" yra gerai! Šį sezoną po šiltu megztiniu galime dėvėti, pavyzdžiui , nėrinius, juodą korsetą. Apatinio trikotažo suknelė, tokia kaip šilko apatinis trikotažas, yra absoliutus hitas, kuriame galime pasirodyti visur - darbe, pasivaikščiojime ir vakare vakarėlyje. Savo pasiūlyme turime daug šilko audinių ir nėrinių . Norėtųsi pasakyti: "nuo pasirinkimo iki spalvos". Patikrinkite patys!

Būtinai gaukite kutus! Iš mūsų pusės galime jums pasiūlyti iš pradžių austą žakardą, pagamintą iš pluoštų mišinio , kuriame galite iškirpti siūlus, kad sukurtumėte pakraščio efektą. Taip pat puikiai tiks odiniai striukių audiniai, kuriuos galima papuošti lengvabūdiškai kabančiais kutais.

Dar viena tendencija, kuri nedingsta, yra boho/hipių stilius, kuris atsiskleidžia kiekvieną sezoną! Skirtumas tas, kad šį kartą tai kur kas meniškesnė vizija. Buržuazijos ir bajorų įspūdį kuria sunkūs audiniai, sudėtingi modeliai ir brangūs suknelių, tunikų ir paltų siuvinėjimai, rodomi ant tako. Mūsų nuomone, čia geriausiai veiks žakardas. Žakardas yra storesnė medžiaga, ant kurios įspausti raštai. Dėl to susidaro įspūdis, kad jis yra mėsingas ir kilnus. Tokia gėlių žakardo suknelė puikiai tiks kaip aksesuaras. Mūsų pasiūlyme rasite ekologiškus kailinius paltus iš poliesterio pluoštų, kurie puikiai imituoja natūralius plaukus. 

Megztiniai ir patikrintos striukės yra labai pageidautinos. Puikus rudos, smėlio ir pilkos spalvos čekis yra idealus. Ypač kai kalbama apie paltus ir sukneles. Mes rekomenduojame jums mūsų kostiumų vilną tamsiai mėlynos ir chaki spalvos, austą iš 100% grynos vilnos.

Ar žinote filmą "Saldūs rūpesčiai"? Vienas ikoniškiausių drabužių buvo geltonas tartano kostiumas kartu su balta palaidine, geltona liemene ir baltomis kojinėmis virš kelių. Ši mada grįžo! Šį rudenį mus gali įkvėpti mokyklinės uniformos! Be to, "Check" laimi pirmąją vietą karščiausių šio sezono tendencijų reitinge. Bet kokia spalva! Geltona, raudona, žalia, mėlyna arba oranžinė! 

Taip pat bus populiarus juodos ir baltos spalvos mažas čekis - houndstooth. Tai modelis, kuris paprastai atsiranda ant sijonų, švarkų, kelnių ir viršutinių drabužių. Mūsų nuomone, skalikas, kurį rasite daugelyje versijų, puikiai tiks bet kokiam rudens stiliui. Apie skalikus rašėme čia.

Jūreivio stilius yra absoliutus hitas. Gaukite tamsiai mėlyną striukę ar paltą, siūkite ant auksinių sagų ir voila! Nepamirškite apie pagrindines spalvas, susijusias su jūreivio nuotykiais. Paltą galime pakeisti apsiaustais, kurie dabar yra labai madingi. Keletas žodžių iš mūsų, jei ieškote audinio viršutiniams drabužiams. Rekomenduojame, pavyzdžiui , tamsiai mėlyną arba raudoną itališką palto audinį, austą iš 100% natūralios vilnos. Peržiūrėkite mūsų platų audinių ir megztų audinių asortimentą , kuris puikiai tinka paltų, striukių ar apsiaustų siuvimui. 

Odiniai drabužiai šį sezoną bus labai paklausūs. Leiskite savo vaizduotei jus nešti, nesvarbu, ar tai suknelė su apykakle, kelnės, ar gražus sijonas su sagomis kartu su baltu megztiniu. Šį stilių stipriai įkvėpė matricos estetika. Spauskite čia norėdami rasti mūsų odos pasiūlymus.

Kiekvienas iš mūsų turi savo originalų ir unikalų stilių. Pasilinksminkime su mada ir mėgaukimės ja. Nebijokime derinti pjūvių, raštų ir spalvų.  Gražiausia yra laisvė, kuri mus užpildo, kai renkamės stilių. Per drabužius išreiškiame save ir savo charakterį. Jei stilius yra išlaikytas pagal jūsų skonį ir nesijaučiate "apsirengęs", bet apsirengęs, galite sau leisti viską.

Komentarai ()

Pakrovimo...