Siuvimas mašina visiems! Sužinokite, kaip pradėti

Ar kada pagalvojote, kad būtų gerai išmokti siūti? Jei norite sužinoti, kaip atrodo siuvimas žingsnis po žingsnio ir ar tai yra kažkas sunkaus, būtinai perskaitykite mūsų straipsnį.

Kiek kartų norėjote sutrumpinti suknelę ar pasiūti pleistrą ant marškinėlių, bet negalėjote? Kiekvienu atveju reikėjo nunešti drabužius pas siuvėją ir palaukti kelias dienas, kol jie bus paruošti. Todėl gera idėja išmokti siūti ant mašinos, kurios dėka tokias situacijas galite susitvarkyti patys. Šis naudingas įgūdis užtikrins, kad jūsų laisvalaikis būtų naudojamas maloniai. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai įsigyti siuvimo mašiną ir audinius, ir viskas!

Ar sunku siūti mašinoje?

Galvojant išmokti siūti, jūsų galvoje tikrai kilo klausimas, ar sunku siūti mašina? Mes sąžiningai atsakome, kad ne. Tai veikla visiems, norintiems to išmokti. Tačiau toks žmogus turi parodyti šiek tiek kantrybės ir noro išmokti siuvimo mašinoje pagrindų. Netrukus patys tobulinsite savo drabužius, o galbūt siūsite naujus.

Mokymasis siūti ant mašinos - kur pradėti?

Ar jums įdomu, kaip pradėti siūti mašinoje? Pateikiame keletą patarimų, kaip palengvinti mokymąsi.

Siuvimo mašina

Visų pirma, jūs turite turėti siuvimo mašiną. Daugelis žmonių juos turi iš savo močiutės ar motinos. Tačiau jūs galite būti pirmasis asmuo savo šeimoje, kuris susidomėjo siuvimu. Tada jūs turite nusipirkti mašiną "savarankiškai". Galite eiti į parduotuvę, kurioje profesionalas patars, kurį iš jų pasirinkti. Jei turite draugų, kurie siuva, paklauskite jų ir apie siuvimo mašinas. Jų patarimai tikrai padės jums pasirinkti. Prieš pradėdami siūti, perskaitykite instrukcijas, pateiktas kartu su įranga, kad sužinotumėte, kaip saugiai ja naudotis.

Siuvimo reikmenys

Jei jau turite mašiną, verta įsigyti keletą siuvimo aksesuarų, kurie leis siūti. Čia yra svarbiausi iš jų:

  • siuvėjo matuoklis,
  • Siūlas
  • Adata
  • kreida arba muilas (linijoms piešti),
  • žirklės
  • liniuotė
  • Prujka.

Kursas ar savarankiškas mokymasis namuose?

Siuvimo galite išmokti ne tik namuose, bet ir už jo ribų, eidami į siuvimo kursus mašinoje. Paprastesnis variantas bus investuoti į kursą, kuriame patyręs žmogus padės išmokti siuvimo paslapčių. Tai parodys jums individualią veiklą ir paaiškins jūsų abejones.

Tačiau jei nesate mėgėjas lankyti kursų, nes tai jums per daug kelia stresą arba tiesiog nenorite leisti pinigų, taip pat galite išmokti siuvimo namuose pagrindų. Bet kaip išmokti siūti namuose, nežinant menkiausių pagrindų? Tam padės tinklaraščių, "YouTube" vaizdo įrašų ar specializuotų žurnalų, kuriuose rasite daug patarimų, kaip siūti mašinoje, pritaikymas. Jei turite artimųjų, kurie siuva, nedvejodami paprašykite kelių pamokų. Jūs gerai praleisite laiką kartu, ir jums bus lengviau mokytis.

Kur įsigyti siuvimo medžiagų?

Ar turite siuvimo mašiną, reikalingus indus ir nusprendėte, kaip išmoksite siūti mašinoje? Esate beveik pasiruošę - jums vis tiek reikia audinių, kad galėtumėte dirbti.

Neįsivaizduojate, kur įsigyti siuvimo reikmenų? Mūsų internetinėje audinių parduotuvėje yra didelis medžiagų, pagamintų iš skirtingų pluoštų, pasirinkimas. Jei nežinote, nuo kokių audinių rinktis, mielai patarsime ir nurodysime tinkamiausius. Pažymėtina medvilnė arba megzti audiniai , kurie bus puikus pasirinkimas pirmiesiems bandymams siūti. Jei norite, taip pat galite įsigyti įvairių papuošalų ar dekoratyvinių juostelių, kurias siūlo galanterija.

Kaip pradėti siūti drabužius?

Jei jau išmokote pagrindus ir žinote, kaip ištaisyti kojinės skylę, tada laikas pradėti siūti drabužius. Svarbu, kad jūsų pirmasis projektas nebūtų pernelyg sudėtingas. Priešingu atveju galite nusivilti. Nepradėkite nuo rutulinės suknelės ar pliušinių talismanų siuvimo, o, pavyzdžiui, nuo šaliko ar pagalvės užvalkalo. Tai yra dalykai, kuriuos siuvėsite turėdami mažai siuvėjo patirties, ir jie bus puikus pagrindas sunkesniems projektams. Kitas etapas gali būti paprasti marškinėliai ar šortai. Galite papuošti juos taip, kaip jums patinka, arba pabandyti juos atspausdinti, kad jūsų drabužiai būtų unikalūs.

Suvestinė

Siuvimas mašinoje yra puikus būdas praleisti laiką. Tai praktinis įgūdis, su kuriuo galite susikurti savo drabužius arba patobulinti tuos, kuriuos perkate. Jūs tikrai sutaupysite laiko ir pinigų apsilankydami pas siuvėją, nes viską padarysite patys. Siuvimas taip pat yra geras darbas. Daugeliui žmonių m.in reikia sutrumpinti suknelę ar siūti ant sagos, ir jie negali to padaryti patys. Tai dar viena priežastis, kodėl turėtumėte praleisti šiek tiek laiko mokydamiesi siūti ant mašinos. Tai gali tapti ne tik jūsų nauju hobiu, bet ir pajamų šaltiniu.

Komentarai ()

Pakrovimo...