Nauji natūralūs audiniai

Temperatūra lauke pamažu kyla, o mūsų spintos jau turėtų būti paruoštos ateinančiai vasarai. Drabužiai iš natūralių audinių geriausiai tiks šiuo ypatingu metu. Laimei, gavome šviežią natūralių audinių, tokių kaip medvilnė ir linas, tiekimą. 

Medvilnė - nauji produktai

Mes siūlome aukštos kokybės audinius, kuriuos gauname iš geriausių tiekėjų. Mes gerai žinome, kad patogumas dėvėti savarankiškai siūtus drabužius priklauso nuo medžiagos tipo. Dėl to galite sukurti patogius, bet gerai atrodančius drabužius kasdieniam naudojimui. Medvilniniai audiniai pagal matuoklį yra puikus pasirinkimas erdvioms, kvėpuojančioms suknelėms, palaidinėms ir kelnėms. Naujas pristatymas yra daugybė dizainų. Mes ypač rekomenduojame mūsų 100% medvilninius parašo audinius!

Linas - nauji produktai 

Natūralūs lininiai audiniai yra puikus pasirinkimas vasarai. Kurių dėka sukursite drabužius, leidžiančius jūsų kūnui kvėpuoti. Tuo pačiu metu linas pagal skaitiklį yra viena iš stipriausių ir patvariausių žaliavų, naudojamų drabužių pramonėje. Linas suknelėms pasižymi neįprastomis savybėmis, kurias sunku rasti su kitomis medžiagomis – vasarą maloniai vėsina, o žiemą šildo. Mūsų internetinė audinių parduotuvė yra unikali vieta, sauganti kokybę. Linas pagal skaitiklį yra kruopščiai parinktas, todėl gausite puikios kokybės produktą, kurį galima įsigyti įvairiomis spalvomis ir plačiu kainų diapazonu. Naujasis lino pristatymas yra visiška klasika atnaujintomis spalvomis: koralų, garstyčių, alyvuogių, aviečių, mėtų ir kt. 

Vasaros modeliai

Mūsų didmenininkas siūlo platų natūralios kilmės raštuotų ir spausdintų medžiagų pasirinkimą, kuris suteikia jums neribotas galimybes sukurti gražius kūrinius. Pavasarį drabužių spintoje negali trūkti modelių! Spausdinti medvilniniai audiniai idealiai tinka palaidinėms, suknelėms ir erdviems vasaros drabužiams. Kai kuriuos rasite su nuolaida. Būkite pasiruošę vasarai! 

Kokius dizainus pasirinkti?

Klasikiniu būdu, kaip ir kiekvieną sezoną, šio gėlių sąrašo negalėjo trūkti. Pavasarį ir vasarą valdo didelės, efektingos, ryškių tropinių spalvų gėlės. Dar viena puiki  tendencija yra etno raštai žemės tonuose – rekomenduojame ypač gamtos ir kelionių mėgėjams.  Didžiausia šio sezono staigmena yra 90-ųjų įkvėpti modeliai. Grandinės, jūrų žvaigždės, XXL gėlės, medūzos, intensyvių spalvų inkarai. Tai, kas kadaise atrodė "kičinė", dabar grįžta kaip bumerangas! Paprastesnių raštų mėgėjams rekomenduojame audinius su geometriniais raštais ar juostelėmis.

Praneškite mums, jei esate pasiruošę vasarai!

Komentarai ()

Pakrovimo...