Kokia medžiaga vasarai? - Geriausi vasaros audiniai

Ar jums įdomu , kokia medžiaga vasarai veiks geriausiai? Ar nusipirkote trumpą vasarinę suknelę, kurioje per daug prakaituojate ir jaučiatės per karšta? Labiausiai tikėtina, kad gavote neteisingą medžiagą. Geriausi audiniai vasarai yra natūralūs, pavyzdžiui, medvilnė ar linas. Mada yra mada, tačiau karštoms dienoms geriausia rinktis lengvas, švelniai vėsinančias ir kvėpuojančias medžiagas. Mūsų dėka sužinosite, kokią medžiagą užsisakyti siūti erdvią vasaros aprangą, kurioje jums bus patogu ir patogu.

Vasariniai drabužiai – į ką atkreipti dėmesį?

Jei susigundėte prekybos centro lange kabančiu stiliumi, o jį aprengus paaiškėjo, kad jus perpylė prakaitas ir medžiaga prilimpa prie jūsų kūno – patikrinkite ingredientus. Kiekvienas vasaros sezonas vilioja naujomis tendencijomis, kurios siejamos su naujų, madingų drabužių paieška ir pirkimu. Tačiau būtent kompozicija turėtų būti svarbiausias veiksnys renkantis vasaros aprangą. Vasariniai drabužiai jums turėtų būti tarsi antra oda. Norite visiškai mėgautis 30 laipsnių šiluma? Rinkitės vasarinius drabužius, kurie neprakaituos ir yra laisvesni. Tai leidžia vėjui patekti po medžiaga, švelniai aušinant odą. 

Pildydami savo garderobą su vasariniais drabužiais, atkreipkite dėmesį į jų spalvas. Kuo lengvesni drabužiai, tuo geriau. Atsisakykite tamsių medžiagų, kurios pritraukia saulę, sustiprindamos šilumos jausmą. Kalbant apie pačią medžiagą, jums bus daug geriau natūraliuose audiniuose. Kai kurios dirbtinės medžiagos taip pat gerai veiks karštomis dienomis, tačiau turėtumėte žinoti, kokią medžiagą pasirinkti vasarai, kad nepadarytumėte klaidos.

Sužinokite, kurie audiniai geriausiai tinka vasarai

Yra audinių grupė, iš kurios geriausiai siuvami vasaros drabužiai, nes jie gerai atlieka savo darbą. Jei turite galimybę rinktis natūralius audinius – darykite tai, tačiau yra daugybė dirbtinių pakaitalų, kurie tinka ir karštoms dienoms.

Medvilnė

Medvilnė yra labai populiarus audinys. Visi jaučiasi patogiai medvilnėje, nes ji yra kvėpuojanti, todėl oda kvėpuoja. Jo higroskopinės savybės reiškia, kad, nepaisant karščio, mes nejaučiame šlapios medžiagos. Medvilnė lengvai susiraukšlėja, tačiau lyginimas turi gerą poveikį jos struktūrai, todėl jis tampa subtilesnis ir šiek tiek blizgus.

Linai

Tai viena iš natūralių medžiagų, kurios labai gerai atlieka savo vaidmenį pakrančių miestuose. Linas puikiai toleruoja jūros vandens poveikį, todėl tai yra jaučio akis atostogoms visiems. Be to, tai nesenstantis audinys ir labai madingas kiekvieną sezoną. Pagrindinis lino privalumas yra jo higroskopiškumas ir apsauga nuo kenksmingos saulės spinduliuotės. Jei jums rūpi aplinka, žinokite, kad ši medžiaga yra perdirbama.

Šilkas

Jis laikomas viena iš brangesnių medžiagų, tačiau jis taip pat yra labai patvarus ir tarnaus daugelį metų, o ne tik kelis sezonus. Ši medžiaga pirmiausia siejama su subtilia ir lengva struktūra, todėl ji yra labai maloni liesti. Tinkamas medžiagos storis puikiai apgaubs kūną, sukurdamas tinkamas sąlygas vasarai.

Viskozė

Viskozė yra dirbtinė medžiaga, tačiau ji gerai kvėpuoja – tai didžiausias jos privalumas. Pasirinkę sukneles ar marškinius, pagamintus iš šios medžiagos, pajusite kiekvieną vėjo gūsį ant savo odos, todėl karštomis dienomis ji taps vėsesnė ir malonesnė. Be to, šis audinys pasižymi dideliu higroskopiškumu, kuris užtikrina patogumą.

Tencelis

Net tekstilės pramonėje galima rasti ekologiškų medžiagų. Tencelis išgaunamas iš medienos celiuliozės, tiksliau iš eukalipto žievės. Jis tinka karštoms dienoms, nes jis tinkamai priglunda prie kūno, suteikdamas audiniui subtilų blizgesį. Jis panašus į aksominę medžiagą, todėl jis puikiai susilieja su oda ir labai gerai kvėpuoja. Kiekvienas šios medžiagos pluoštas sugeria drėgmę, todėl prakaitas yra be prakaito. 

Kokių medžiagų reikėtų vengti vasarą?

Yra keletas medžiagų, kurias geriau atsisakyti vasarą. Tai apima:

  • nailonas – nekvėpuojanti, orui nepralaidi medžiaga, sustiprinanti prakaitavimo jausmą.
  • Akrilas – tai dirbtinis audinys, sukurtas taip, kad primintų vilną. Kaip nailonas daro mus karštus, nes jis neleidžia orui patekti.
  • Poliesteris – sintetinė medžiaga, dažnai naudojama populiarių parduotuvių tinklų gamybai. Tai aksesuaras, iš kurio gaminami vasaros drabužiai moterims ir vyrams.

Įsivaizduokite, kad karštą dieną vaikštote pajūriu erdvia suknele su poliesteriu. Ši dirbtinė medžiaga privers jus norėti kuo greičiau nulupti ir pasinerti į vandenį, nuplaunant prakaito lašus. Natūralus audinys privers suknelę švelniai plūduriuoti bangų įtakoje, o malonus vėjas atvėsins jūsų odą. Pamiršite, kad dėvite drabužius, nes jie derės su jūsų kūnu.
 

Suvestinė

Keletas vertingos informacijos padės atskirti sintetines medžiagas nuo natūralių , tinkamų karštoms dienoms. Atminkite – visada perskaitykite ingredientus ant vidinės drabužio siūlės etiketės. Šios žinios padės išvengti nusivylimo gražiai atrodančia suknele ar palaidine.

Mūsų audinių didmenininkas Poznanėje siūlo aukščiausios kokybės medvilninius ir lininius audinius. O gal susigundėte viskoze ir linu? Mūsų internetinė audinių parduotuvė taip pat siūlo tas medžiagas, kurios šilumą pavers malonumu, o ne išbandymu. 

 


 

Komentarai ()

Pakrovimo...