Karnavaliniai audiniai

Karnavalas tęsiasi! Žaidybinis laikotarpis prasidėjo sausio 6 d. ir tikrai tęsis iki vasario mėnesio. Šiemet galime švęsti kitaip nei įprastai, tačiau kai kurie žmonės stengiasi paįvairinti savo vakarus, juk tai žiemos beprotybės, maskaradų ir boisteriškų vakarėlių metas. Kiekvienas iš mūsų šiuo metu nori įsigyti originalių drabužių, pritaikytų vakarėlio temai ar tiesiog atrodyti elegantiškai ir beprotiškai susitikime su draugais. Galime įsigyti laisvalaikio aprangą, dėvėti drąsesnę, seksualesnę aprangą arba tapti mėgstamiausiu personažu iš pasakos ar filmo ir jaustis fantastiškai šioje aprangoje. Jei planuojate patys siūti tokį kostiumą, verta pagalvoti apie audinį, iš kurio būtų pagaminta tokia apranga.  

Sidabras ir spindesys 

Madingiausia tema karnavalo vakarėliuose pastaraisiais metais yra praėjusio amžiaus 20-ojo dešimtmečio estetika. Rinkdamiesi audinius retro vakarinėms suknelėms, nuo kurių labai sunku atitraukti akis, galime drąsiai siekti audinių su blizgučiais, šviesą atspindinčiais kutais ar siuvamų sidabro ar aukso siūlais. Tokie audiniai puikiai tinka kuriant glamūrinius stilius, tiek klasikinius, tiek ekstravagantiškesnius.  

Tokiam stiliui puikiai tiks tiek blizgūs audiniai , tiek matiniai, lygūs, kurie gali būti puikus pagrindas, pavyzdžiui, mažai juodai suknelei. Tokiu atveju rekomenduojame kostiumų audinius iš mūsų pasiūlymo.

Šoksiu naktį 

Apatinio trikotažo suknelės su spagečių dirželiais pastaraisiais metais buvo absoliutus hitas.  Tokia suknelė bus puikus pasirinkimas. Jis yra silpnas, seksualus ir rafinuotas. Ir, svarbiausia, patogu! Šiuo atveju puikiai tiks tekantis šifonas, subtilus medvilnės ar šilko satinas , taip pat žakardas ar veliūrinis audinys. Mūsų apranga turi išgyventi visą beprotybės naktį, todėl įsigykite geros kokybės medžiagas, kurios nevaržys judesių ir tuo pačiu leis mūsų odai kvėpuoti. 

Atsitiktinis su nedideliu prisilietimu 

Ne visi mėgsta įmantrius vakarėlius, daug dažniau matome draugus namuose arba organizuojame šokių vakarus, kurie yra daug kasdieniškesnio pobūdžio. Esant tokiai situacijai, mes vis dar galime apsirengti madingai ir sužavėti likusius svečius savo stiliumi. Tam pakanka pūstų rankovių! Jausmingas, skaidrus arba medvilninis. Jie taip pat puikiai tinka karnavalinėms suknelėms. Galite dėvėti vieną tiesiai po suknele arba derinti su džinsais. Tokios suknelės, pagamintos iš subtilios organzos, kilnaus šifono, sustingusio tiulio ar paprastos medvilnės , puikiai jaučiasi bet kurioje įmonėje. 

Retro šokių vakarėlis 

Negabaritinės apykaklės, juodos ir baltos  polkos taškai, gėlių motyvai, išgalvoti lankai. Karnavalas bus pažymėtas nostalgija. 70-ųjų ir 80-ųjų mados ilgesys ypač matomas dabartinėse tendencijose ir kiekvienas iš šių variantų puikiai tiks karnavalo vakarėlyje. 

Komentarai ()

Pakrovimo...