Ką dėvėti vestuvėms? Tendencijos 2021 m

Vestuvių karštinė tęsiasi. Šis sezonas bus tikrai turtingas ypatingais renginiais Visų pirma, reikėtų pažymėti, kad šiais metais, viena vertus, turime ceremonijų, kurios ilgą laiką buvo planuojamos 2021 m., Tačiau yra ir tokių, kurios dėl akivaizdžių priežasčių turėjo būti perkeltos iš 2020 m. Ar pandeminė situacija paveikė vestuvių tendencijas? Mes jau žinome, kad ne visi! Vestuvių temos pasirinkimas ir priėmimas ir toliau išlieka populiari 2021/2022 metų sezono tendencija. 

Tendencija, kurią privertė epideminė situacija, yra švęsti tuoktis namų sode ar bute - o tai anksčiau nebuvo labai dažnai. Vienas dalykas, kurį tikrai žinome - pandemija išmokė mus greitai prisitaikyti prie naujos situacijos. 

Spalvų 

Šių metų spalvingi hitai, tiek mados, tiek dekoravimo srityje, pasirodė tokie : "Ultimate Green" - giliai žalia su mėlynos spalvos prisilietimu. Fired Brick - Stipri ir kieta tamsiai bordo spalva, šiek tiek dulkėta su ruda. Klasikinė mėlyna - klasikinė mėlyna. Žalias blizgesys - geltonas, rūgštus - žalias. Rose Tan - subtilus, tamsiai rožinis rožinis. 

Suknelės vestuvėms

Svarbiausia, kad gerai jaustumėtės pasirinktoje aprangoje, nes joje tikriausiai linksminsitės iki ryto. Įsitikinkite, kad suknelė yra patogi ir pagaminta iš geros medžiagos. 

Minimalizmas

Jei sutelkiate dėmesį į paprastumą ir minimalizmą, šilko ar satino apatinio trikotažo stiliaus suknelė bus tobula. Tam galite pasirinkti labai paprastus  ir subtilius papuošalus arba lažintis dėl ekstravagantiškų aksesuarų. Šilkiniai, uniforminiai, lengvi marškiniai taip pat puikiai tiks šiai progai. Tada galite išprotėti dėl savo batų. Batai su gyvūnų modeliu yra madingi šį sezoną. 

Paprastas kirpimas, pabrėžiantis juosmenį klasikiniu V formos kaklu ir apykakle. Pridėkite natūralią spalvą ir subtilų modelį! Kai kas gali sakyti, kad suknelė vestuvėms turėtų būti ilga, tačiau vis dažniau vasaros vestuvėms renkamės trumpesnę aprangą. Jausmingi žakardo marškinėliai tikrai sužavės! Čia mes galime išprotėti su medžiaga - žakardas bus tobulas ne tik kaip suknelė, bet ir kaip švarkas ar sijonas. Audinys gina save dėl reljefinių raštų, kurie sukuria nuostabų efektą! 

Ekstravagancija

Jei jums patinka išprotėti dėl modelių ir gabalų. 2021-aisiais turime gerų naujienų, kad nepasiduodame maivymuisi, didžiulėms, pūstoms rankovėms ir platėjančioms apačioms. Linksminkitės su mada pagal savo skonį! Dideli lankai ir atogrąžų modeliai taip pat puikiai veiks. 

Jei mėgstate spindėti, blizgučiai bus tobuli ir suteiks jūsų stiliui glamūrinio stiliaus. Šį sezoną asimetriški kūriniai yra labai populiarūs, todėl suknelė su vienu pravertu petimi puikiai tiks ir niekas pro jus nepraeis abejingai.

Romantiška suknelė su pūkais yra puiki apranga vestuvėms 2021 m. Be pūkų, atkreipkite dėmesį į modelį ir audinį - šį sezoną yra daug gėlių variantų, ir kuo erdvesnė ir tekanti suknelė, tuo geriau.

Tiulio suknelės vestuvėms yra puikus pasirinkimas moterims, mėgstančioms lengvą, elegantišką stilių. Puikus pakaitalas yra organza, kuri yra standesnė nei tiulis. Turime įvairių spalvų, kurios puikiai atitinka šių metų tendencijas. Tokia suknelė atrodys fenomenali bet kokio ilgio.

Medžiaga

Džiaugiamės galėdami priminti, kokius audinius verta naudoti šį sezoną. 

Lurex - Tekanti ir subtili medžiaga, kurios dėka ji puikiai tinka figūrai. Mes turime neutralias megztų audinių spalvas, kurios patenka į smėlio ir rožinės spalvos. Tačiau jei esate hitų stilių gerbėjas, turime ir daugiau kontrastingų spalvų, tokių kaip: rugiagėlė, auksas ir amarantas. Blizgučiai papildomai suteiks stiliui glamūrinio charakterio.

Vilnos krepas - Vilna su krepo pynimu, todėl ji tampa lengvesnė ir plonesnė. Mes siūlome madingiausias vilnonio krepo spalvas, iš kurių galite siūti, pavyzdžiui, kostiumą. Tačiau verta prisiminti, kad ši medžiaga geriausiai tinka kaip kostiumas ar viršutiniai drabužiai, nes ji yra 100% vilna ir turi šildymo savybių.

Šilkas Organza - Organza yra gana standus iš natūralaus šilko. Turime įvairių spalvų, jos puikiai dera prie šių metų tendencijų. Ilgi drabužiai su voko iškirpte, pasiūti iš permatomos organzos ar blizgučiais puošto audinio, geriausiai atrodys su minimalistiniais aksesuarais. 

Muslinas - Labai subtili medžiaga. Jis pirmiausia pasižymi lengvumu, todėl jis yra ideali medžiaga vasarai. Mūsų pasiūlyme rasite gražių raštuotų muslinų su gėlėmis ar drugeliais. 

Satinas - Lygus ir tekantis audinys. Viena vertus, blizgus ir, kita vertus, matinis. Jis puikiai tinka ir puikiai tinka labai elegantiškoms, orioms, rutulinių chalatų formoms.

Krepas - Elastinga ir minkšta medžiaga, atspari raukšlėms. Krepas yra  įvairių veislių, skirtingų sudėties ir storio. Tai puikiai atrodo aptemptų suknelių atveju. 

Suknelė cadi - puikiai tinka bet kokiai progai.

Pasilinksmink! Linkime nepamirštamos nakties

Komentarai ()

Pakrovimo...