Kartais išvaizdai užbaigti pakanka vieno aksesuaro. Žinoma, mes mėgstame blizgius aksesuarus, kurie pabrėš mūsų išvaizdą, tačiau šį sezoną daugiausia dėmesio skiriame šalikams! Erdvūs šalikai, šalikai, šalikai, surišti ant galvos, surišti aplink riešą ir net dėvimi kaip marškinėliai. Spalvingi, kupini raštų, jie yra nepakeičiamas aksesuaras šią vasarą. Svarbiausias dalykas renkantis diržą yra audinio, iš kurio jis pagamintas, tipas. Mums labiausiai rūpi jo kokybė. Esant tokiai situacijai, rekomenduojame šilko audinius, kurie yra ypač patvarūs. Be to, šilkas turi didelį poveikį plaukams! Jei norite sužinoti šilko savybes, spustelėkite čia. 

Leiskite savo vaizduotei bėgti

Šalikas gali būti alternatyva karoliams. Tai puikiai papildys laisvalaikio aprangą. Jei jums patinka elegantiškesni sprendimai, tokį šaliką galite laisvai pakabinti ant iškirptės priekyje arba gale. Tai puikus sprendimas vakarinei suknelei su gilia iškirpte ant nugaros. Raštuotas lankas ant kaklo puikiai tiks prie stiprios aprangos su odine striuke ar džinsais.

Dideli šalikų dydžiai puikiai tinka kaip galvos apdaila, pavyzdžiui, kaip turbanas. Internete galime rasti daugybę įkvėpimų ir mokomųjų vaizdo įrašų, kaip užsirišti tokį šaliką, kad būtų pasiektas žavus efektas. Šį sezoną ant šaligatvių galėjome išvysti puikų sugrįžimą į šeštąjį dešimtmetį. Tuo metu karaliavo šalikai, surišti taip, kad uždengtų kaktą ir viršugalvį. Jie taip pat dažnai buvo susieti nugaroje, po plaukų linija.

Madingas aksesuaras šį sezoną yra šalikai, surišti kartu su arklio uodega ar bandele galvos gale. Šalikas gali laisvai kabėti arba būti surištas į lanką.

Diržas ant rankinės yra puikus būdas atnaujinti krepšį. Tokios paprastos procedūros dėka rankinei, kuri ilgą laiką galėjo gulėti nenaudojama, gali būti suteiktas naujas gyvenimas.

Šį sezoną šalikai taip pat keičia marškinėlius. Kaip? Mes juos susiejame su biustu. Toks variantas gali būti dėvimas su striukėmis, odinėmis striukėmis ir net kartu su paltu. Raštuoti šalikai kartu su džinsais aukštu liemeniu yra absoliutus hitas.



Alternatyva visiems

Šalikų dėvėjimas yra geriausias būdas atnaujinti savo išvaizdą. Tai puikus aksesuaras visiems, nepriklausomai nuo amžiaus. Be šilko, galime naudoti ir tokius audinius kaip veliūras ir satinas. Veliūrinis turbanas ant galvos, primenantis dvidešimtmečius, bus puikus aksesuaras, jei mėgstate vintažinį stilių. Tai tikrai suteiks jūsų stiliui ekstravagancijos. Satinas puikiai tinka tiek kasdieniam dėvėjimui, tiek vakarui. 

Padarykite tai patys!

Taip pat puiki idėja naudoti "perdirbtas" medžiagas. Tada mes galime patys pasigaminti šaliką ar elastinę juostą, naudodami medžiagas, kurias jau turime po ranka. Galite naudoti senas palaidines, sukneles ar marškinius, kurių nebenešiojate ir guli savo spintoje. 

- Nuotraukos - Pinterest

Susiję produktai

Komentarai ()

Pakrovimo...