Ruošiniai iš Ineedle Izpol mieste

Nuo šiol mūsų internetinėje parduotuvėje galite įsigyti iNEEDle modelių, kurie puikiai tiks tiek žmonėms, pradedantiems savo nuotykius su siuvimu, tiek pažangiems siuvimo maniakams! Pasirinkite modelį, suderinkite jį su audiniu ir mėgaukitės unikaliais drabužiais, kuriuos siuvate.

"iNEEDle" siūlo paruoštus siuvimo modelius, kuriuos dėl gero ir tinkamai parinkto dizaino galima modifikuoti, kad tiktų sau (dydžiai nuo 34 iki 44) Skirtuke "Siuvimas", be kita ko, rasite palaidinių, sijonų, suknelių, kelnių, paltų ir kostiumų modelius. 

Patikrinkite pasiūlymą: https://izpol.pl/fabrics/en/145-wykroje-krawieckie


Kaip tai veikia?


1. Pasirinkite modelį

2. Pasirinkite jam tinkamą audinį
3. Perskaitykite instrukcijas
4. Pradėkite siūti

5. Mėgaukitės savo drabužiais

6. Pasidalinkite ja su mumis mūsų facebook grupėje Szyjemy z Izpolem arba pažymėkite mus savo Instagram profilio @tkaniny.izpol

Kokius produktus siūlo INEEDle?

"Paruoštus siuvimo modelius suskirstėme į kategorijas: palaidinės, švarkai, suknelės, sijonai, kelnės, kombinezonai ir paltai. (...) Esame įsitikinę, kad mūsų siuvimo modeliai padės jums lengviau patekti į siuvimo pasaulį – o tai iš pradžių yra gana sunku. Tačiau po kelių bandymų ir pasirinkus tinkamą požiūrį, siuvimas pagaliau pradės teikti daug malonumo ir linksmybių."  

Susiję produktai

Komentarai ()

Pakrovimo...