Apsipirkimas su dizainere Izabella Kłos - ataskaita

Šeštadienį, liepos 3 d., mūsų sandėlyje įvyko susitikimas su Izabella Kłos, dizainere iš Poznanės. Tai buvo dar viena galimybė gauti nemokamų patarimų ar patarimų, kaip išsirinkti audinius savo projektams. Šių metų šventės vyks keliuose tokiuose susitikimuose, nuolat sekite mūsų gerbėjų puslapį - netrukus bus informacija apie kitus susitikimus.

Dizainerio vizito metu mūsų klientai sulaukė profesionalios pagalbos renkantis audinius. Taip pat vyko įkvepiantys pokalbiai mados tema, o konsultacijos atvėrė akis visiškai naujiems sprendimams.

Apie prekės ženklą

"Izabella Kłos" prekės ženklas yra nesenstanti klasika ir elegancija, sulaužyta beprotybės užuomina, kurią kiekvienas iš mūsų turi mumyse. Dėl savo ilgametės patirties siuvant pagal užsakymą, dizainerė puikiai sužinojo apie moterų poreikius - ir reaguojant į juos, buvo sukurtas prekės ženklas, kurio pagrindinis tikslas - išryškinti ir pabrėžti moteriškumą. Tradicinis siuvimas, aukščiausios kokybės audiniai ir dėmesys detalėms yra keletas savybių, apibrėžiančių prekės ženklą. Didelė amato dalis yra rankinis darbas, kuris įrodo kiekvieno projekto unikalumą ir unikalumą. Natūrali moterų stiprybė yra didžiausias dizainerio įkvėpimas, kuris kartu su tradiciniais ir moderniais siuvimo metodais leidžia sukurti unikalias, nesenstančias kolekcijas.

Susitarkite dėl susitikimo apsipirkti kartu ir gausite 10% nuolaidą kitam pirkiniui mūsų didmenininke.


spotkanie z projektantką w IzpoluSpotkanie z projektantką w Izpolu

Komentarai ()

Pakrovimo...