Striukių audiniai

Dygsniuoti audiniai – kokie jie?

Pats pavadinimas dygsniavimas kilęs iš prancūziško žodžio "pique", reiškiančio dūrį.

Dygsniavimas yra kelių skirtingų medžiagų sluoksnių sujungimas, reguliariai juos siuvant. Paprastai vidurinėje dalyje dedamas užpildas, kurio užduotis yra suteikti šilumą naudojant iš šios medžiagos pagamintą paltą ar striukę.

Dygsniavimas leidžia gauti audinius žieminėms striukėms, nes keli skirtingi sluoksniai sukuria medžiagą, pasižyminčią labai geromis šilumos izoliacijos savybėmis ir tuo pačiu itin efektyvią.

Siuvimas gali sukurti įvairius raštus, kurie kartu su didžiuliu audinių įvairove viršutiniam sluoksniui daro labai didelį audinio pasirinkimą striukėms.

Dygsniuoti audiniai – pritaikymas

Dygsniuoti striukių audiniai turi daug privalumų. Vienas iš svarbiausių yra galimybė greitai ir lengvai siūti visų tipų drabužius. Jis naudojamas siūti striukes, paltus, liemenes, taip pat viršutinių drabužių pamušalus iš medžiagų, kurios neturi didelių šilumos izoliacijos savybių.

Dygsniuoti audiniai taip pat naudojami kuriant priedus, tokius kaip krepšiai, kepurės, šalikai, kosmetikos krepšiai. Ši medžiaga taip pat matoma interjero dekoravimo elementuose. Dažniausiai tai yra lovatiesės ar pagalvių užvalkalai.

Dygsniuoti audiniai - kaip prižiūrėti drabužius, pagamintus iš šios medžiagos

Striukės ar paltai, pagaminti iš šio tipo audinio, be tokių privalumų kaip šiluma ar komfortas, turi dar vieną svarbią savybę – juos labai lengva prižiūrėti. Striukės audinius galima skalbti skalbimo mašinoje arba rankomis be jokių problemų.

Tačiau reikia atsiminti, kad skalbimo mašina atveju rekomenduojama pasirinkti subtilių audinių su žema temperatūra programą ir pasirinkti skystą ploviklį, nes milteliai gali palikti dėmių.

Skalbdami būkite atsargūs ir nepažeiskite vidinio sluoksnio, t.y. to, kuris išlaiko striukę šiltą. Į skalbimo mašiną rekomenduojama įdėti specialius skalbimo rutulius. Dygsniuotus drabužius geriausia skalbti atskirai.

Audiniai žieminėms striukėms - mūsų pasiūlymas

Mūsų siūlomi dygsniuoti striukių audiniai yra aukščiausios kokybės produktas. Šiltas, malonus dėvėti ir itin efektyvus. Juos galite naudoti kurdami drabužius, kurie ne tik apsaugos nuo žemos temperatūros, bet ir bus unikalus drabužis. Žieminiai viršutiniai drabužiai neturi būti nuobodūs.

Galite rinktis iš dygsniuotų ar siuvinėtų audinių:

  • Siuvinėtas striukės audinys , susidedantis iš trijų sluoksnių - šilko viršaus, vidurinio - izoliacijos, apačios - garintos vilnos. Šilkas yra užtamsintas, rudos spalvos atspalviais ir siuvinėtas gėlių motyvais, garinta vilna yra pilka-smėlio spalvos.
  • Striukės audinys dygsniuotas su 3D efektu sidabro juodos spalvos, subtiliai raižytas. Audinys yra dvipusis, su subtiliu blizgesiu viršuje ir yra išklotas juoda organza.
  • Audinys dygsniuotas su patikrinimo modeliu smėlio spalvos, vienpusis (reikalaujantis pamušalo), gana plonas.
  • Dygsniuoti audiniai su įdomiais raštais
  • Paskutinis įdomaus, dvipusio dygsniuoto audinio kuponas. Vienoje pusėje su didelių, tamsiai rudų pleistrų modeliu baltame fone, kita vertus, be pilkšvos akmens spalvos.

Mūsų striukių audiniai turi puikią izoliaciją, todėl žema temperatūra nebebus problema. Jie yra minkšti, o iš jų pagaminti drabužiai išlaiko savo formą. Dygsniuoti striukių audiniai yra itin lengvai prižiūrimi ir greitai džiūsta. Papildomas pranašumas yra jų palanki kaina.

Sužinokite, kokius originalius drabužius, aksesuarus ar interjero dizaino elementus galite sukurti naudodami mūsų medžiagas.

Komentarai ()

Pakrovimo...