Individualūs: pristatome dizaino ir siuvimo paslaugas

Labai džiaugiamės galėdami pranešti, kad prie mūsų komandos prisijungė itin talentinga dizainerė Izabela Kaczmarek, vadovaujanti studijai "Kūriniai matuoti". Izabela yra ne tik patyrusi mados dizainerė, bet ir aistros bei atsidavimo kupinas žmogus, pasirengęs įgyvendinti sudėtingiausias mūsų klientų svajones.

Apie bendradarbiavimą

Mūsų bendradarbiavimas – tai tikra kelionė į mados pasaulį, kur jūsų svajonės tampa realybe. Turėdami didelę dizainerio patirtį, galite būti tikri dėl profesionalios pagalbos kiekviename drabužių kūrimo etape. 

Kartu jūs eisite per konsultacijas, furnitūrą, kol galutinai priimsite gatavą kūrinį. Tai intensyvus procesas, kurio metu kiekviena detalė ištobulinama itin kruopščiai, užtikrinant, kad galutinis rezultatas bus ne tik unikalus, bet ir puikiai pritaikytas jūsų lūkesčiams.

Aukštos kokybės audinių pasirinkimas, kurį galima įsigyti Izpol audinių parduotuvėje, suteikia tvirtą pagrindą dizainui, kuris peržengia įprastos mados ribas. Kartu su Izabela pasirinksite tobulą audinį, sukursite aprangą, kuri taps originaliu meno kūriniu, atspindinčiu jūsų unikalią asmenybę.

Todėl, jei norite patekti į pasaulį, kuriame mada tampa aistra, o jūsų svajonės yra raktas į unikalių meno kūrinių kūrimą, kviečiame bendradarbiauti su Izabela Kaczmarek.

Izabela Kaczmarek - kūrybinė parama

Siuvimo išmokau iš mamos. Menas mane visada domino. Sujungiau šias dvi sritis, kurdama drabužių architektūros koncepciją savo reikmėms. Vaizduotę ir rankinius įgūdžius lavinau Vidurinėje dailės mokykloje, vėliau Andrzejaus Kapelos vizualiųjų menų akademijoje, kurią baigiau mados dizainerio, stilisto titulu. Ten susidūriau su mados pasauliu, kūriau kolekcijas, dalyvavau konkursuose, madų šou ir spektakliuose. Vėlesniais metais šiame universitete tapau dėstytoju, asistentu, turėjau malonumą dirbti su įvairių meno sričių menininkais. Tuo pačiu metu vadovavau savo siuvimo dirbtuvėms, projektavau ir siuvau pagal užsakymą pagamintus drabužius. Išmokau individualaus požiūrio į kiekvieną klientą. Mane sužavėjo silueto aprengimas, geriausio jo varianto sukūrimas pagal grožio proporcijas ir tipą.

Mano siuvimo filosofija

Man svarbiausia yra geras kontaktas su klientu. Ramus, dėmesingas pokalbis, kurio metu nustatome pjūvį, medžiagą, spalvą, raštą pagal figūrą, kliento grožį ir progą. Daug dėmesio skiriu medžiagos suderinamumui su numatyta paskirtimi, pasirenkant optimalius audinio parametrus. Atidžiai analizuoju figūros proporcijas, stipriąsias puses, tvarkingai užmaskuodama netobulumus. Visus darbus atlieku pati, nuo projektavimo iki medžiagų parinkimo, konstravimo, kirpimo ir siuvimo. Aš labai rūpinuosi kūryba, kūrinius traktuoju kaip nedidelį darbą.

Atidžiai seku tendencijas, tačiau neseku naujovių – verčiau stengiuosi šiuos elementus kontrabanda gabenti taip, kad netrukdytų kliento stiliui. Aš koncentruojuosi į klasiką, man svarbu, kad mano siūlomi dalykai būtų nesenstantys ir tarnautų daugelį metų.

Siuvu aprangą kasdieniam gyvenimui ir ypatingoms progoms - įskaitant vestuves. Nebijau sunkių projektų ir materijos, mielai klausausi pasiūlymų ir stengiuosi, kad išsipildytų beprotiškiausios ir reikliausios svajonės.

Per daugelį metų dirbau su šimtais patenkintų moterų, kurių daugelis tapo mano nuolatiniais klientais ir gerais draugais. Forma, mada, materija ir kūryba yra mano aistra, jie man nuolat teikia didelį pasitenkinimą.

Naujų kūrybininkų kūrimo procesas

Jei dar neturite konkrečios savo svajonių aprangos idėjos, nesijaudinkite! Mūsų bendradarbiavimas prasideda nuo pirmojo susitikimo, kurį suorganizuojate telefonu. Tai yra tada, kai galime geriau pažinti vienas kitą, pasikalbėti apie jūsų pageidavimus, poreikius ir lūkesčius, susijusius su sukurtu kūriniu. Nesvarbu, ar turite aiškią savo projekto viziją, ar jums reikia pagalbos ją apibrėžiant, aš esu čia, kad jus palaikyčiau ir sukurčiau kažką unikalaus, atitinkančio jūsų asmenybę ir gyvenimo būdą. Mūsų kelionė į mados pasaulį kartu prasideda nuo šio pirmojo žingsnio – paskambinkite mums ir susitarkite dėl susitikimo!

Izabela Kaczmarek

Susisiekite su manimi: +48 696 007 704 ir susitarkite dėl konsultacijos.

 

Papildomi klausimai? Mielai į juos atsakysime! 

Komentarai ()

Pakrovimo...