Juodoji savaitė Izpole

Juodasis penktadienis yra diena, kai turime unikalią galimybę apsipirkti palankiomis kainomis. Ši tradicija atėjo pas mus iš JAV ir tai yra puiki proga sumedžioti daiktus mažomis kainomis. Šiais metais juodasis penktadienis patenka į lapkričio 26 d., Tačiau tai nėra vienintelė diena, kai taikomos akcijos. Izpolyje švenčiame Juodąjį savaitgalį, t.y. akcijos galioja nuo 2021 m. lapkričio 26 iki 28 d.

Juodosios Friados istorija

Juodasis penktadienis JAV švenčiamas kitą dieną po Padėkos dienos. Kodėl? Juodojo penktadienio kūrimas yra tiesiogiai susijęs su paradais, kurie buvo surengti Padėkos dienos proga. Tokio parado pabaigoje visada buvo plūduriavimas su Kalėdų seneliu, kuris simbolizavo Kalėdų atvykimą, kuris buvo kita didelė šventė. Laikui bėgant, pirmoji diena po Padėkos dienos tapo diena, kai oficialiai prasidėjo kalėdinis apsipirkimo sezonas.

Iš pradžių didžiausių akcijų JAV diena buvo penktadienis. Tačiau Juodasis penktadienis greitai apėmė visą savaitgalį, iki sekmadienio pabaigos.

Ką pirkti juodąjį savaitgalį?

Pasinaudokite mūsų pasiūlymu ir įsigykite audinius 20% pigiau! Su kodu: "Izpol20" turite teisę į nuolaidą bet kuriam pasirinktam audiniui tiek stacionarioje, tiek internetinėje parduotuvėje. Pasiūlymas galioja nuo 2021-11-26 iki 28.11.28.

Komentarai ()

Pakrovimo...