Siuvimas: pristatome siuvimo paslaugas

Ar svajojate apie drabužius, kurie išreikštų jūsų unikalų stilių? Dabar Italijos audinių parduotuvėje "Izpol" ši idėja tampa realybe su nauja siuvimo paslauga! Pristatome Joanną Grala, patyrusią siuvėją, turinčią savo siuvimo studiją "Linia", kuri padės jums sukurti savo svajonių kūrimą.

Apie bendradarbiavimą

 

Mūsų bendradarbiavimas – tai ne tik dviejų kūrybinių mados pasaulių susitikimas, bet ir galimybė jums sukurti kūrinį, kuris puikiai atspindėtų jūsų stilių ir asmenybę. Joannos patirties dėka kiekvienas klientas gali tikėtis profesionalių patarimų ir palaikymo kiekviename drabužių kūrimo proceso etape.

 

Kartu su siuvėju pereisite konsultacijų, furnitūros ir galiausiai gatavo kūrinio priėmimo etapus. Šis dinamiškas kūrybinis procesas užtikrina, kad kiekviena detalė būtų parengta itin kruopščiai. Tai ne tik siuvimo paslauga, bet ir unikalus nuotykis mados pasaulyje, kur jūsų svajonės tampa realybe.

 

Unikalus aukštos kokybės audinių pasirinkimas, kurį galima rasti "Izpol", yra unikalaus dizaino pagrindas. Kartu su Joanna išsirinksite audinį, kartu sukursite aprangą, o galutinis rezultatas bus originalus meno kūrinys, kuris jums patiks "iš pirmo žvilgsnio". Taigi nelaukite, įeikite į mūsų pasaulį, kuriame kartu kuriame mados šedevrus!

Joanna Grala - kūrybinė pagalba

Originali siuvimo studija "Linia" veikia nuo 1994 metų. Šiuo metu jai vadovauja Joanna Grala, kuri mados pasauliui pristato unikalius, nepakartojamus dizainus, pritaikytus kiekvienam klientui. Linija yra žinoma dėl savo trumpų originalių kolekcijų, taip pat individualių užsakymų: vestuvių suknelių, kokteilių suknelių, rutulinių suknelių, moteriškų kostiumų ir paltų, taip pat suknelių ir kasdienių drabužių. 

Unikalaus kūrinio kūrimo procesas

Nesijaudinkite, jei dar neturite aiškios kūrinio vizijos. Susitarkite dėl susitikimo telefonu pirmajam susitikimui:

 

Joanna Grala

Susisiekite su manimi: +48 602 471 419 ir susitarkite dėl konsultacijos.

Papildomi klausimai? Mielai į juos atsakysime! 

Spustelėkite, jei norite gauti daugiau projektų

Komentarai ()

Pakrovimo...